OUTDOOR TØJ OG FRITIDSTØJ

Hos Campingudstyr.dk finder du et rigtig stort udvalg af outdoor tøj og fritidstøj til campingturen, og de lange gåture. Vores forskellige beklædningsprodukter er nøje udvalgte, da vi ikke ønsker at gå ned på kvaliteten. Derfor finder du outdoor- og fritidstøj fra kendte mærker som bl.a. Tuxer, Trekmates og Isabella - til faste lave online priser.

Tuxer er et utrolig populært mærke indenfor fritidstøj, og derfor finder du det største udvalg her. Vi har både tuxer tøj til damer og herrer, hvor du har mulighed for at finde nogle kvalitetsrige Tuxer regnjakker og -bukser, diverse varme jakker samt meget mere. Se desuden vores Tuxer tøj på udsalg og gør et godt kup! 

Med fritidstøj fra Isabella finder du også et større udvalg af jakker samt varme trøjer til vintercamping eller de koldere danske sommeraftener. Gå på opdagelse i vores beklædning til fritid og outdoor – du vil med høj sandsynlighed kunne finde noget af det, som du går og søger.

Sorter stigende

107 vare(r)

Sorter stigende

107 vare(r)

FRITIDSTØJ TIL CAMPING HELE ÅRET RUNDT

Er du er en ægte campist, der camperer året rundt, enten på den sædvanlige campingplads eller forskellige steder i landet? Så kender du nok til bekvæmmeligheden ved altid at have sit campingtøj liggende i campingvognen. Hos os har du mulighed for at finde campingtøj til alle årstider, som du med fordel kan placere trygt i jeres campingvogn. På denne måde skal du ikke pakke de nødvendige beklædningsdele for årstiden, hver eneste gang du skal afsted på campingferie.

Til de varme sommerdage kan du finde et udvalg af polo t-shirts og behagelige shorts, så du kan nyde ferien uden at blive forstyrret af tøj, der skarver og irriterer. Til forårs- og efterårsmånederne har vi blandt andet nogle lækre og bløde fleece trøjer, underjakker og windbreakers. Til vintercampisterne er en behagelig og varm vinterjakke nødvendig til gåturene i skoven eller ved vandet, og derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af disse.

Vi kan desværre heller ikke komme udenom de mange årlige regnvejrsdage, og derfor er regntøj en nødvendighed for helårscampisterne. Af den grund har vi et stort og varieret udvalg af regnjakker, regnbukser og regnsæt. Her kan du finde nogle tynde regnsæt til de varmere dage, samt nogle der er foret og vindtætte til de koldere årstider.

CAMPINGUDSYR.DK – KVALITETSPRODUKTER TIL CAMPING

Hos Campingudstyr.dk har vi meget erfaring indenfor campinglivet og dermed også campingudstyr. Vi ved, hvor stor betydning det har, at produkterne til camping kan holde til lidt af hvert og i mange år. Derfor sælger vi campingtøj og -udstyr fra nogle gode og anerkendte brands, til priser, hvor alle kan være med. 

Er du i tvivl om, hvilket af vores fritidstøj her på siden du skal vælge, eller har du spørgsmål til nogle af vores øvrige produkter? Så står vores kompetente personale klar med hjælp og vejledning på enten telefon (+45) 65 96 71 05 eller på vores online chat. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Odense, der ligger tæt ved motorvejsafkørsel 53.