Campingmøbler til alle campingferier

En campingvogn er et mobilt sommerhus, hvor hele familien skal have det godt. Når først forteltet er sat op, er det tid til indretningen. Her er det vigtigt, at du tænker nøje over behovet for opbevaring og møblement. På farten skal alt udstyr nemlig kunne være inde i campingvognen, hvorfor især campingmøblernes størrelse i sammenfoldet form, er godt at have med i sine overvejelser.

Hos Campingudstyr.dk kan du finde et væld af kvalitetsmøbler til camping. I sortimentet har vi alle de populære kvalitetsmærker såsom spanske Crespo, der har over 50 års erfaring, danskejet Isabella, som har flere unikke patentløsninger, engelske Kampa, der har et omfattende udvalg samt Wecamp og Westfield, som hele tiden lancerer nye innovative produkter, der er med til at gøre campingferien meget nemmere.

Vores udvalg af campingmøbler henvender sig til den kvalitetsbevidste campist, der ikke vil gå på kompromis med godt design og kvalitet, men som samtidig ønsker en fornuftig pris. Hvad enten du mangler et nyt campingbord til forteltet, en behagelig positionsstol med drinksholder eller et campingskab til praktisk opbevaring, så kan du helt sikkert finde et campingmøbel her på siden, der passer til dine behov.

Sorter stigende

135 vare(r)

Sorter stigende

135 vare(r)

Campingudstyr, der gør campinglivet meget nemmere

Hvad enten du er fastligger eller tilbringer din campingferie på forskellige campingpladser i Europa, så tilbyder vi campingmøbler fra alle de populære campingmærker, der er kendte for deres alsidighed, kvalitet og komfort. Hos Campingudstyr.dk kan du derfor finde campingmøbler, der passer til enhver campingferie – uanset om du camperer i sommer- eller vinterhalvåret.

Ofte er campingvognens vægt en afgørende faktor i udvælgelsen af campingmøbler, da det kan være noget af en udfordring at holde den samlede vægt nede på både campingvogn og campingudstyr, uden at skulle gå på kompromis med campingmøblernes komfort og udseende.

Det behøver du ikke længere skulle bekymre dig om. Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi nemlig et bredt kvalitetsudvalg af holdbare og lette campingmøbler i flotte designs, der gør campinglivet meget nemmere. Vi sætter en stor ære i at tilbyde den bedste kundeservice både over for nye og gamle campister, hvorfor du er garanteret rådgivning baseret på flere års erfaring, når du skal udvælge nye campingmøbler hos os.

Campisternes favoritter – Campingmøbler til alle sæsoner

Når du er på camping, så er det vigtigt, at have god skabsplads til alle sine pakkenelliker. Her er et rummeligt dobbelt foldeskab fra det populære mærke Isabella med tre hylder og fast top-plade helt ideel. Foldeskabet leveres med en praktisk opbevaringstaske, så du nemt og hurtig kan folde den ud og pakke den sammen igen, når campingturen lakker mod enden. Campingskabe, der er fremstillet i letvægtsmaterialer, holder desuden den samlede vægt nede på campingvognen.

Køkkener i campingvogne er ikke ligefrem kendte for at have rigelig med plads, men derfor behøver der bestemt ikke mangle bordplads i campingvognen eller forteltet. Kampa producerer robuste campingmøbler og særligt er deres solide minibord i plast helt perfekt som et lille sidebord. Så har du ekstra plads til at anrette en aftenbuffet eller mulighed for at dække op til uventede gæster. Minibordet er utrolig let at sætte op og laves blandt andet i en tidssløs gråfarve der gør, at den vil passe ind i enhver stilretning.

I dag har mange producenter fået øjnene op for, at campingstole til campingferien skal være mere end slidstærke, håndterbare og lette – de skal også være bekvemmelige og ergonomiskkorrekte. Crespo AIR Deluxe er en luksuriøs positionsstol, der netop med sine ergonomiske former giver maksimal komfort. Campingstolens bløde polstring har en åben cellestruktur til ekstra luftgennemtrængelighed, hvilket er yderst behageligt på de varme sommerdage. Campingstolen er desuden forsynet med en kompakt anodiseret H-frame for ekstra stabilitet og styrke.

Flere campingstole fås oven i købet med fodstøtter, så du lynhurtigt kan forvandle din positionsstol til en relaxstol. Du kan også vælge en fodskammel, som du kan kombinere med en bordplade, så har du altid ekstra siddepladser. En god fodskammel, der lige er til at smække fødderne op på er WeCamp Fiji skamlen, der både kan fungere som taburet, fodstøtte og bord med den tilhørende bordplade.