Foldbare Campingborde i topkvalitet

Foldbare Campingborde i topkvalitet

Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi et bredt udvalg af campingborde i god kvalitet og flotte designs til fornuftige priser. Her finder du campingborde i et utal af størrelser og materialer fra alle de populære campingmærker som Crespo, Westfield, Wecamp og Isabella, der gør campinglivet meget lettere.

Selvom der ikke er megen køkkenplads i campingvognen, så behøver der hverken mangle siddepladser eller bordplads i forteltet eller ude. Vi tilbyder alt fra mindre foldbare campingborde i letvægtsmaterialer til større sammenklappelige campingborde med plads til mange gæster. Vi har ligeledes campingborde i flere forskellige farvenuancer samt i rektangulære, runde og ovale former til enhver smag og stil. Det gør det nemt for dig, at finde netop det campingbord, der passer til dine ønsker og behov.

Til ethvert campingbord hører der naturligvis gode campingstole til. På Campingudstyr.dk kan du få matchende campingstole til alle vores campingborde. Hvad enten du leder efter positionsstole med komfortable stolehynder, relaxstole til afslapning eller praktiske foldestole, så kan du finde dem i vores kvalitetssortiment.

Sorter stigende

104 vare(r)

Sorter stigende

104 vare(r)

Robuste campingborde fra alle de populære mærker

De solide campingborde fra Westfield produceres i den bedste kvalitet, hvor funktionaliteten er i top. Uanset, om du skal have plads til 2, 4, 6 eller flere personer ved bordet, så er Westfields campingborde det perfekte valg. Her finder du et hav af forskellige campingborde med blandt andet stålramme og bordben med trinløs justering, der sikrer dig lang holdbarhed.

Isabellaborde fås i flere størrelser og i rektangulære og ovale former. Særligt skaber de ovale campingborde en hyggelig atmosfære omkring alle dagens måltider, så du kan nyde gode stunder med venner og familie. Isabella campingbordene er derfor perfekt til forteltet, hvor du altid har plads til uventede gæster.

Wecamp campingborde laves i elegante designs og i god kvalitet. I vores udvalg vil du nemt kunne finde et bord til campingvognen, der passer til dig og din familie. Campingbordene fra Wecamp opfylder alle behov. De er ideelle som spisebord i forteltet eller udekøkkenet, hvor du kan samle alle dem du holder af.

Kampa fremstiller praktiske miniborde og smarte lave campingborde, der er perfekte som sidebord eller bakkebord i sengen. Minibordene er utrolig let at sætte op, og fungerer som fikse afsætningsborde, hvor du kan lægge dine bøger og magasiner eller stille en kop kaffe.

Campingborde fra Crespo har fokus på kvalitet og godt håndværk. Her kan du blandt andet finde skønne ovale borde med plads til hele familien. Med en praktisk magasinholder til opbevaring af småting, justerbare aluminiumsben samt bordplader med modstandsdygtigt aerotop egner mange af Crespos campingborde sig til udendørsbrug i sommermånederne.

I vores brede sortiment af campingborde finder du også et væld af funktionelle lamelborde, der er en smart og pladsbesparende løsning. Hos Campingudstyr.dk kan du vælge blandt flere forskellige størrelser og materialer, der vil danne rammen om mange hyggelige sammenkomster på campingferien.

Campisternes foretrukne campingkøkkener

Med et funktionelt campingkøkken får du ekstra køkkenplads ude eller i forteltet, hvilket kan være meget nyttigt, hvis du camperer ofte eller er fastlægger. Selvom vores campingkøkkener er i topkvalitet og byder på innovative og flotte designs, så mister de aldrig charmen, som også er en del af det at kokkerere i det fri.

Kampa Commander feltkøkken er et fleksibelt campingkøkken, som er hurtigt og nemt at samle og pakke sammen igen. Feltkøkkenerne fra Kampa er velegnet til kokkerering udendørs og passer til langt de fleste gasblus. Modellen Commander kommer med en praktisk affaldskurv på siden, smarte sideskabe med hylder og lynlås lukning, ekstra hylder under bordpladen og et sidebord.

Ønsker du at tilberede maden i det fri, så er et foldbart Muurikka sommerkøkken helt ideelt. Finske Muurikka producerer kvalitetsprodukter, der er specielt udviklet til udendørsbrug gennem 40 år. Muurikkas lækre højkvalitets sommerkøkken fås i flere varianter og er perfekt til kolonihaven, campingvognen eller derhjemme.

Hos Campingudstyr.dk finder du også alle de praktiske køkkenredskaber, som du skal bruge for at kunne nyde et lækkert måltid på campingferien. Vi har blandt andet service i kraftig melamin og pander i god kvalitet, der kan stables, er nemme at rengøre og som ikke fylder alt for meget.