Campingborde

Campingborde

Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi et bredt udvalg af campingborde i god kvalitet og flotte designs til fornuftige priser. Her finder du campingborde i et utal af størrelser og materialer fra alle de populære campingmærker som Crespo, Westfield, Wecamp og Isabella, der gør campinglivet meget lettere.

Selvom der ikke er megen køkkenplads i campingvognen, så behøver der hverken mangle siddepladser eller bordplads i forteltet eller ude. Vi tilbyder alt fra mindre foldbare campingborde i letvægtsmaterialer til større sammenklappelige campingborde med plads til mange gæster. Vi har ligeledes campingborde i flere forskellige farvenuancer samt i rektangulære, runde og ovale former til enhver smag og stil. Det gør det nemt for dig, at finde netop det campingbord, der passer til dine ønsker og behov.

Til ethvert campingbord hører der naturligvis gode campingstole til. På Campingudstyr.dk kan du få matchende campingstole til alle vores campingborde. Hvad enten du leder efter positionsstole med komfortable stolehynder, relaxstole til afslapning eller praktiske foldestole, så kan du finde dem i vores kvalitetssortiment.

Læs mere Læs mindre