Campingstole til enhver campist

Campingstole til enhver campist

Hos Campingudstyr.dk bestræber os på at tilbyde vores kunder de mest attraktive campingmøbler i den bedste kvalitet til favorable priser. Derfor har vi samlet et kæmpe udvalg af campingstole i flere funktionelle og flotte varianter. Her finder du blandt andet populære positionsstole, instruktørstole og foldestole fra alle de kendte campingmærker som bl.a. Westfield, Crespo og Kampa.

Hvad enten du rejser med campingvogn, camp-let, autocamper eller telt, så tilbyder vi gode campingstole til alle dine campingoplevelser. Den mest anvendte campingstol blandt de danske campister er positionsstolen, som giver en god støtte i både sæde og ryg. Ønsker du campingstole i topklasse, så tilbyder vi også et bredt udvalg af alsidige campingstole fra Wecamp, Crespos populære AIR serie, Westfields BeSmart modeller, der er udviklet med den nyeste foldeteknik samt ergonomiske Isabella stole, der med uovertræffelig siddekomfort passer til enhver campist.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af campingstole her på siden, hvor du helt sikkert vil kunne finde den perfekte campingstol, der dækker netop dine behov og ønsker.

Sorter stigende

159 vare(r)

Sorter stigende

159 vare(r)

Kunsten at finde den rette campingstol

Når campingferien står for døren, er det alfa og omega, at du overholder campingvognens totalvægt samt hvor meget din bil må trække totalt. Derfor er det af stor betydning, at campingstolene er foldbare og fremstillet i et letvægtsmateriale, så de ikke vejer alt for meget eller fylder unødigt under transporten. Dertil er det vigtig, at campingstolene har de fornødne funktioner, der dækker dine behov samt en god komfort og et flot design, der passer til din smag og stil.

Dertil skal du overveje, hvilke formål du ønsker at benytte campingstolene til. Har du behov for en komfortabel relaxstol til forteltet, som kan lægges langt tilbage, når det bliver tid til middagsluren? Leder du i stedet efter de mere enkle positionsstole, der gør sig bedst ved campingbordet? Eller mangler du en lav foldestol, der fungerer som en praktisk siddeplads til både campingferien, festivalen og strandturen? Uanset, hvilken campingstol du end måtte have behov for, så kan du helt sikkert finde den helt rette campingstol i vores brede kvalitetssortiment af campingmøbler.

Hos Campingudstyr.dk finder du også masser af lækkert tilbehør til din campingstol. Hvad enten du ønsker en ny eller måske allerede har en god campingstol i dit campingtelt, så kan du få solide sideborde, der kan sættes direkte på stolebenene, bløde nakkepuder og behagelige fodskamler, der kan forvandle positionsstolen til en drømmeseng samt meget mere, der med garanti vil forenkle dit liv som campist.

I udvalget af campingstole tilbehør har vi også flere smarte drinksholdere, der er perfekte til de varme sommerdage samt praktiske opbevaringstasker, der gør transporten af dine campingstole hurtigt og nem.

Campingstole med god siddekomfort

Det er en kunst at finde den rette campingstol, og der er flere overvejelser at gøre sig inden man kan læne sig tilbage i stolen og nye forårssolen på campingpladsen. Både campingstolens funktioner, udseende og komfort samt vægt og pris har betydning for valget af den helt rette campingstol. Dog er noget af det allervigtigste ved en god campingstol uden tvivl at den har en optimal siddekomfort.

Om du ønsker en positionsstol, foldestol eller en relaxstol, så er en behagelig siddeposition helt fundamentalt. Den bedste måde at finde en campingstol med perfekt siddekomfort er først og fremmest ved at prøve den. Hos Campingudstyr.dk er du altid meget velkommen til at besøge vores butik i Odense, hvor vores kompetente medarbejdere vil stå klar med gode råd og kyndig vejledning.

Andre måder, hvorpå du kan gøre udvælgelsen af dine nye campingstole lettere, er blandt andet ved at se efter de praktiske detaljer samt både stolens stel og hyndernes fremstillingsmateriale. Her kan du se efter campingstole, der har betræk med elastikophæng samt hynder, der er produceret i et åndbart og slidstærkt materiale. Foruden at øge komforten og tillade luft cirkulation, kan holdbare hynder i kvalitetsmaterialer nemlig spare dig for udgifter til fornyelse i det lange løb.

Sidst, men ikke mindst, er det også altid en god idé at tjekke, hvor mange positioner du kan indstille stolen i. Flere indstillinger i forskellige hældningsgrader vil nemlig altid give dig et bedre udgangspunkt for at finde ergonomiske korrekte siddepositioner.