Isabella Campingstole

Isabella Campingstole

Isabella campingstole er blandt campisternes absolut foretrukne campingmøbler - og det er ikke helt uden grund. Isabella stole til camping og outdoor produceres nemlig i kvalitetsmaterialer og tidløse designs med fokus på en komfortabel siddeposition.
Campingstolen skal gerne være det mest alsidige møbel på campingferien, og uanset om du leder efter positionsstole, instruktørstole eller strandstole fra Isabella, så kan du helt sikkert finde en stol her på siden, som passer til dine behov.

Sorter stigende

12 vare(r)

Sorter stigende

12 vare(r)

ISABELLA STOLE TIL FERIE I DET FRI

Isabella stole tilbyder en uovertræffelig siddekomfort, der passer til enhver ferie i det fri. Isabelle stolene kan anvendes omkring campingbordet, når der skal spises og slappes af i løbet af dagen, til middagsluren i forteltet og hjemme på terrassen. Men uanset, hvilken campingstol du end måtte have behov for, så kan du helt sikkert finde den helt rette stol i vores brede kvalitetssortiment af campingmøbler.

Alt afhængig af, om du er fastligger og bruger campingstolen hele året rundt eller om du er rejsecampist, der kun anvender campingstolen i højsæsonen, så er der flere faktorer, som du bør tænke over, når du skal vælge en ny campingstol fra Isabella.

Først og fremmest er det en god idé at overveje, hvilke behov du ønsker dækket. Ønsker du eksempelvis en sammenfoldelig instruktørstol eller en taburet, der har virke som en praktisk siddeplads til både campingferien, skovturen og en dag på stranden? Eller skal du udelukkende benytte campingstolen ved spisebordet i forteltet, hvor en enkel positionsstol er rigeligt? Sidst, men ikke mindst kan det være at du har behov for en polstret relaxstol med flere positionsindstillinger, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af.

Dog er den bedste måde at finde den helt rette campingstol på uden tvivl ved at prøve den. Hos Campingudstyr.dk er du altid meget velkommen til at besøge vores butik i Odense, hvor vores kompetente medarbejdere vil stå klar med gode råd og kyndig vejledning.

ISABELLA POSITIONSSTOLE OG RELAXSTOLE TIL ENHVER CAMPIST

Isabella positionsstole og relaxstole er fremstillet til campisten, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, æstetik eller holdbarhed. Isabellas mange campingstole er udført i højeste kvalitet og med stort fokus på komfort og funktionalitet, hvorfor Isabella stole til camping er blandt de mest anvendte på de danske campingpladser.

Isabella positionsstole gør sig godt ved campingbordet, terrassebordet og på altanen. Fordelene ved de kompakte positionsstole er at de kan foldes sammen, så de er forholdsvis nemme at transportere, når du skal have stolen med på tur. Dertil optager stolene næsten ingen plads, når de skal opbevares eller transporteres. Positionsstolene fra Isabella findes i flere modeller til enhver campingstil.

Isabella relaxstole er perfekte til afslapning på campingferien, i sommerhuset eller derhjemme i haven, idet du typisk kan indstille stolene i helt op til 8 positioner for optimal støtte i både sæde og ryg, læne dit hoved tilbage på nakkepuden og lægge benene behageligt op på fodstøtten. Vi kan derfor varmt anbefale campingstole fra Isabella, når du leder efter en stol med formidabel siddekomfort.

ALTID FASTE LAVE PRISER PÅ CAMPINGMØBLER

Hos Campingudstyr.dk får du altid faste lave priser på campingstole - lige fra de mere simple modelvarianter, taburetter og skamler, der er udført i sammenfoldelige og tidløse designs til de mere avancerede positionsstole og relaxstole, der er udstyret med flere ergonomiske positionsindstillinger og fremstillet af slidstærke letvægtsmaterialer.

Uanset hvilke campingstole du ønsker til ferien i det fri eller sommeren hjemme, så kan du her hos os finde nogle af markedets billigste priser på campingmøbler. Er du i tvivl om, hvilken campingstol fra Isabella, der passer bedst til dig og dine behov, så sidder vi klar til at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os på telefon (+45) 65 96 71 05 eller på vores online chat.