Solsenge og drømmesenge

Solsenge og drømmesenge

Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitetsrige drømmesenge og solsenge. Disse er ideelle til særligt camping, idet de er sammenklappelige og dermed fylder minimalt, når de skal transporteres. Netop derfor kan sengene også med fordel medbringes til strandturen, så du stadig her kan ligge behageligt og samtidig undgå sand over hele kroppen. De er desuden brugbare hjemme i haven, og du vil hurtigt blive glad for, at de er så nemme at finde frem og pakke sammen igen. Vores drømme- og solsenge fås både med og uden solskærm. Solskærmen er utrolig rar, hvis du har fået for meget sol i ansigtet, eller hvis du blot skal læse en bog uforstyrret af solen. Vi forhandler drømmesenge på tilbud fra anerkendte campingbrands som Isabella, WeCamp m.fl.

Søger du øvrige campingmøbler, kan du ligeledes købe disse hos os. Her kan du blandt andet finde campingstole, -borde og -skabe samt meget mere.

Sorter stigende

15 vare(r)

Sorter stigende

15 vare(r)

Drømmesenge med mange formål

En seng er lig med søvn og afslapning. Drømmesengene her på siden kan anvendes til netop disse formål. Så hvad end du blot ønsker at ligge og nyde solen, eller mangler en ekstra soveplads i campingvognens fortelt, så kan du bruge vores drømmesenge til begge disse formål. Alle modellerne er lavet i utrolig gode kvaliteter, og de er derfor yderst holdbare.

Udover vores drømmesenge og solsenge finder du her på siden også hængekøjer på stativ. Disse er ideelle til afslapning på campingpladsen. De kan lulle enhver i søvn – og hvem foretrækker ikke en lur solen i ny og næ, når man er på ferie?

Solsenge til strandturen

En solseng kan med fordel medbringes på diverse strandture, så du også her får den bedst mulige komfort og undgår sand over hele kroppen. Køber du en solseng med solskærm, har du mulighed for at afskærme dit ansigt fra solen og du kan dermed i højere grad holde til at ligge en hel dag ved stranden. Vi har solsenge med solskærm fra både Isabella og WeCamp.

Ser du ikke nogle problemer i at ligge i sandet, når du er på stranden, så har vi også en yderst smart strandmåtte. Ulempen ved at ligge nede på sandet er ofte, at man ikke kan hæve overkroppen, hvis man har brug for at ligge lidt oprejst. Med denne strandmåtte har du netop mulighed for dette, og den adskiller sig derfor betydeligt fra blot et tæppe eller et håndklæde. Desuden kan denne strandmåtte klappes sammen og den har en strop, således at den er nem at transportere over skulderen.

Er du i tvivl om, hvilken drømmeseng eller hvilke øvrige campingmøbler, der passer bedst til dig og dine behov, så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål på telefon (+45) 65 96 71 05 eller på vores online chat.