Campingspejle

Her på siden kan du opleve vores udvalg af markedets bedste campingspejle, der alle er i høj kvalitet og sælges til gode online priser. Vi fører blandt andet de populære testvindende Brunsgaard campingspejle samt de velkendte robuste spejle fra Milenco. Både Brunsgaard og Milenco leverer universalspejle, der passer til stort set alle biler.

Det kan være rigtig svært at køre bil med en campingvogn, da den store vogn gør, at du har besvær med at orientere dig bagud. Derfor er det lovpligtigt at køre med campingspejle, da disse giver et langt bedre udsyn. Det er vigtigt, at du finder de helt rette campingspejle til netop din bil, så de sidder godt fast på sidespejlene og ryster mindst muligt. Se nærmere på vores udvalg af campingspejle og tilbehør/reservedele her på siden, så du kan finde de helt rette spejle til din bil.

Sorter stigende

62 vare(r)

Sorter stigende

62 vare(r)

HVILKE CAMPINGSPEJLE SKAL JEG VÆLGE?

Der findes mange forskellige campingspejle, og det kan være svært at finde ud af hvilke spejle, der passer bedst til netop din bil. I nedenstående forklarer vi forskellene mellem universalspejle og vognmærkebestemte spejle, samt hvilke fordele der er ved at vælge henholdsvis et plant eller konveks spejlglas.

Universalspejle eller vognmærkebestemte spejle?

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger nogle universalspejle. Disse passer nemlig til de fleste biler, og dermed kan du være relativt sikker på, at spejlene også passer til en ny bil, hvis du på et tidspunkt skal have sådan en. Monteringsdelene på universalspejle er designet således, at de nemt og hurtigt kan monteres på op til 98% af alle biler. Foruden universalspejle findes der også vognmærkebestemte spejle, der er specialdesignede og udviklet til specifikke bilmodeller og -mærker.

Plant glas eller konveks glas?

Der skelnes mellem to glastyper, når du skal vælge spejlglas til dine campingspejle. Den ene type er konveks glas, der er buet og fungerer som et vidvinkelspejl. Med dette får du et større udsyn bagud, hvilket kan være en fordel i mange situationer. Dog har det den ulempe, at det er svært at vurdere afstanden til bagfrakommende biler samt deres hastighed. Plant glas er et helt almindeligt spejlglas, hvor udsynet ikke er forstørret. Til gengæld kan hastigheden og afstanden til bagfrakommende biler meget nemmere bedømmes. Hvilket spejlglas du vælger at købe, afhænger udelukkende af dine personlige præferencer.

HOS CAMPINGUDSTYR.DK FINDER DU ALT TIL CAMPINGTUREN

Foruden campingspejle finder du også et stort udvalg af øvrigt praktisk udstyr til camping. Her sælger vi blandt andet stabilisatorer til campingvogne samt diverse reservedele til både campingvogne og autocampere. Vi sælger dog også produkter, som skal gøre selve campingferien mere lækker. Her finder du eksempelvis diverse fortelte, markiser og solsejl, campingmøbler og meget meget mere! 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon 65 96 71 05 eller mail info@campingudstyr.dk. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr., og vi leverer varerne allerede indenfor 1-3 hverdage.