Brunsgaard spejle

Brunsgaard spejle

Med campingspejle fra Brunsgaard får du den absolut bedste kvalitet. Brunsgaard laver universalspejle, hvilket blandt andet vil sige, at de passer til 99% af alle bilmodeller. Dermed slipper du for at skulle købe nogle nye spejle, hvis du på et tidspunkt anskaffer dig en ny bil.

Brunsgaard har en innovativ tankegang, når det kommer til udviklingen af deres campingspejle, og derfor er de hele tiden up to date med de nyeste og bedste løsninger inden for lovpligtige campingspejle. Firmaet producerer i dag to innovative spejlsystemer med fokus på lav vægt og let design. De to spejltyper er 2-punkts og 4-punkts campingspejle, som du naturligvis kan finde lige her på siden. Valget imellem de to modeller afhænger af dit behov. Ønsker du at få fingrene i nogle dansk designede campingspejle i unikke og holdbare materialer, så kan vi varmt anbefale Brunsgaard campingspejle.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

SKAL JEG VÆLGE 2-PUNKTS ELLER 4-PUNKTS CAMPINGSPEJLE?

Siden 2009 har både 2-punkts og 4-punkts spejlene været en stor del af Brunsgaards sortiment.

Ens for begge spejltyperne er, at de er udviklet i unikke designs samt robuste og holdbare materialer med en let konstruktion. Uanset hvilken model du vælger, får du et kvalitetsprodukt uden lige, hvor den lette konstruktion minimerer vibrationer fra bilen og skåner bilens spejlhuse.

Brunsgaards 2-punkts spejle er enkle og hurtige at montere, og armen skal kun indstilles én gang til spejlhusets form. Disse spejle er velegnede til caravans med op til 2,5 meters bredde. 4-punkts spejlene monteres på 4 punkter, hvilket giver en særlig god og stabil fastgørelse. Spejlarmene fremstilles i to standardstørrelser, som vælges ud fra bilens spejlhus. Disse spejle er velegnede til campingvogne med en bredde på op til 2,5 meter.  

 

ØVRIGE CAMPINGSPEJLE HOS CAMPINGUDSTYR.DK

Foruden campingspejlene fra Brunsgaard finder du også et udvalg af campingspejle fra Milenco, der ligeledes leverer universalspejle, som passer til stort set alle biler. Ligesom Brunsgaard laver Milenco kvalitetsspejle, og derfor afhænger valget imellem de to mærker af dine præferencer. Har du allerede nogle campingspejle og er du derfor blot på udkig efter reservedele til dine spejle, så kan du også købe dette hos os. Her kan du blandt andet finde spejlarme, spejlglas, spejlhoveder samt meget mere.   

Har du spørgsmål til vores campingspejle eller nogle af vores øvrige produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon 65 96 71 05 eller mail info@campingudstyr.dk. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr., og vi leverer varerne allerede indenfor 1-3 hverdage.