Trækvogne

Trækvogne

Med en trækvogn får du en praktisk løsning til transportering af børn, husdyr, oppakning osv. Derfor kan du hos os finde et stort udvalg af kvalitetsrige trækvogne fra kendte brands som blandt andet Brunner, WeCamp Portal og Kampa.

Hos Campingudstyr.dk har vi valgt udelukkende at sælge foldbare trækvogne, da disse nemt kan medbringes på diverse ture såsom campingture, ture i skoven, Zoologisk have osv. Den foldbare trækvogn foldes ukompliceret sammen, så den kan være i bilen og foldes blot ud igen, når den skal bruges. Alle vores trækvogne er i yderst god kvalitet, og vi har løbende trækvogne på tilbud. Så gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, og find den foldbare trækvogn, der passer bedst til dig og din families behov.

Sorter stigende

20 vare(r)

Sorter stigende

20 vare(r)

Foldbare trækvogne til camping og udflugter

Når børnene er trætte efter flere timer i Zoologisk have, er en trækvogn uundværlig. Heri kan dine børn sidde og slappe lidt af, uden de nødvendigvis føler, at de går glip af en masse. Desuden er trækvognen helt ideel til transportering af mad på ture, hvor I selv har frokosten med.

Den foldbare trækvogn kan medbringes alverdens steder, da den ikke fylder meget, når den er foldet sammen. Derfor er den helt perfekt til blandt andet børnefamilier på camping, idet den nemt kan medbringes på alle ture og udflugter under ferien. Det kræver stort set ingenting at skulle have den med, og det er rart for hele familien, når I er afsted.

Hvis vejret er godt, og solen bager, eller hvis det regner lidt, kan det være en fordel at vælge en trækvogn med tag. Her kan børnene sidde trygt og godt uden at blive skoldet af solen eller våde af regnen, og den øvrige oppakning er naturligvis også beskyttet.

Øvrigt udstyr til jeres ture 

Foruden foldbare trækvogne har vi også en masse andet udstyr til camping og outdoor aktiviteter. Her kan du eksempelvis finde et stort udvalg af diverse rygsække fra blandt andet Alpine og Sea to Summit. Så behøver du ikke en trækvogn til turen, eller har du brug for ekstra opbevaring, kan du med fordel købe en af disse kvalitetsrige rygsække, der sidder godt på ryggen.

Find desuden diverse kogegrej og køkkenudstyr, der medbringes, hvis I skal lave mad i det fri. Vi har køkkenudstyr, der er pladsbesparende og med smarte funktioner - her finder du eksempelvis diverse foldbare gryder og skåle. Med en trækvogn har du altså altid plads til en masse oppakning, hvilket er helt ideelt til de ture, hvor det er nødvendigt at medbringe meget udstyr. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon 65 96 71 05 eller mail info@campingudstyr.dk. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr., og vi leverer varerne allerede indenfor 1-3 hverdage.