Kampa

Kampa

Kampa er på ganske få år blevet et af de mest velkendte og elskede mærker indenfor campingverdenen. Mærket blev grundlagt i 2006 i England, og blev i 2018 en del af Dometic.
Kampa-brandet er synonymt med høj kvalitet og innovation, og de står bag mange af de mest elskede teknologier og designs i branchen – blandt andet med deres AirFrameTM-teknologi som revolutionerede markedet for fortelte, og som siden har gjort livet nemmere for et utal af campister verden over.

Hos Campingudstyr.dk forhandler vi alle Kampas produkter, lige fra fortelte til Kampas populære foldbare gryder og SabreLinkTM lyssystemer.

I vores udvalg af Kampa lufttelte finder du blandt andet de populære Rally AIR Pro fortelte, som er det bedst sælgende luftfortelt i Europa. Forteltet passer på de fleste campingvogne, holder til alt slags vejr og er med sine mange lækre detaljer og muligheder det helt perfekte telt til den kvalitetsbevidste campist.
Vi forhandler også Kampas Iglo lufttelte, som findes i et utal af modeller med hver især sine kvaliteter og funktioner – fælles for dem alle er, at de er super nemme at opsætte og er produceret i den allerhøjeste kvalitet. Endeligt finder du i denne kategori også de oppustelige og populære Sunshine AIR solsejle, samt annekse og tilbygninger, og tilbehør som termolofte og indertelte.
Ligegyldigt hvad dit behov måtte være, finder du altså garanteret et telt der passer til dig og din familie.

Kampa har ligeledes et stort udvalg af campingmøbler – alt lige fra campingstole og campingborde, til opbevaringsskabe og feltkøkkener. Især Kampas udvalg af campingstole er et af markedets bedste og bredeste - hvad end du ønsker en foldestol, positionsstol, strandstol eller relaxer, så har vi den rigtige model til lige præcis dig; i ekstra stærkt eller let materiale, en formidabel siddekomfort, et flot design eller en sjov farve.

Vi har også et suverænt udvalg af Kampa campingudstyr- og tilbehør. Især Kampas sortiment af foldbart udstyr er populært, og heri finder du en lang række af pladsbesparende og praktisk køkkenudstyr og opbevaring, som gør din hverdag en smule nemmere og mere rummelig.
Vi har naturligvis også et bredt udvalg af Kampa servicesæt, blandt andet den ekstrem populære Kampa Aegean serie med et flot stentøjslook. Blandt Kampas udvalg af udstyr finder du også produkter såsom gasartikler, kølebokse, toiletter, soveposer og varmeblæsere.

Kampa har naturligvis også mere praktiske ting såsom støttebukke og køreplader, eller ting i den lidt mere sjove gadget-kategori – eksempelvis deres SabreLinkTM lyssystem, som giver dig mulighed for at koble flere lysrør sammen på dit fortelts luftkanaler, som så kan reguleres og styres med en fjernbetjening.

Kort fortalt, så har Kampa ALT til din campingtur, hvad end den foregår i campingvogn eller i et af deres oppustelige telte.

Læs mere Læs mindre