Foldecykler

Foldecykler

Ønsker du en cykel, som du kan medbringe på campingferien eller teltturen? Så kan vi hos Campingudstryr.dk i høj grad anbefale en foldecykel! Foldecyklen er ideel for dig, der ønsker en cykel, som du kan tage med på årets campingferie i eller udenfor Danmark. Den fylder minimalt under transport, og så er den lynhurtig at folde ud, når den skal tages i brug.

Her på siden har vi et stort udvalg af kvalitetsrige foldecykler, hvor du blandt andet kan finde den populære GoCamp E-BIKE samt en række øvrige solide modeller. Ønsker du at få lidt mere fart på dine cykelture, uden at du skal bruge en masse ekstra kræfter, kan du også med fordel se nærmere på vores udvalg af forskellige el foldecykler.

Sorter stigende

3 vare(r)

Sorter stigende

3 vare(r)

KØB EN CAMPING CYKEL TIL DE KORTE OG LANGE CYKELTURE

Uanset om du søger en camping cykel til nogle korte småture hist og her, eller om du søger en cykel til længere sightseeingture, kan en foldecykel være et oplagt valg. De foldecykler, som vi sælger her på siden, er yderst holdbare og derfor anvendelige til lidt af hvert.

Mange campister vælger at leje nogle cykler, når de skal på campingferie i udlandet. Hvis I dog er afsted hvert år, kan det altså kun være en fordel at investere i jeres egne cykler. Dermed skal I ikke tænke over, hvor længe I vil leje cyklerne, eller hvornår I skal huske at aflevere dem tilbage. Med jeres helt egne foldecykler behøver I ikke at bekymre jer om andet end den skønne cykeltur, der ligger forude.

Mangler I blot en cykel til de mindre ture i supermarkedet, så er foldecyklen særligt ideel. Her kan I med fordel nøjes med at købe en delecykel, så et enkelt familiemedlem lynhurtigt kan cykle op efter morgenbrød eller den enkelte ting, der lige mangler til aftensmaden. Søger I derimod en cykel til længere ture, anbefaler vi, at I køber flere cykler, så alle har hver deres. Dermed har I muligheden for at tage på tur sammen, uden at nogen skal efterlades alene tilbage på campingpladsen.

FÅ NEM TRANSPORTERING MED EN FOLDECYKEL

Foldecyklen fylder minimalt under transport, og den er nem at pakke, således at den ikke ligger og rasler rundt i campingvognen under køreturen. Du kan dog også med fordel transportere cyklen ved hjælp af et cykelstativ, som monteres på campingvognen. Dette er en særligt god idé, hvis I har flere cykler, der skal medbringes. Ønsker I hertil at beskytte cyklerne, kan I med fordel købe et cover til cykelstativet, således at I kan dække cyklerne med en overtrækspose under transport.

Har I nogle spørgsmål til vores foldecykler eller cykelstativer, er I mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan I gøre på telefon 65 96 71 05 eller mail info@campingudstyr.dk. Vi har desuden fri fragt ved køb over 500 kr., og vi leverer varerne allerede indenfor 1-3 hverdage.