Isabella

Isabella

Ring og hør dagsprisen på Isabella fortelte på 65967105 eller skriv en mail på info@campingudstyr.dk

Isabella fortelte er til dig, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Isabella er et populært dansk campingbrand blandt både rejsende campister og fastliggere verden over. Deres mange kvalitetskollektioner i innovative og funktionelle designs er udført i højeste kvalitet, hvorfor Isabella camping fortelte også findes i et væld af flotte modeller til enhver smag og campingstil.

Isabella producerer slidstærke fortelte med mange muligheder for praktisk indretning og solid opbygning, der hurtigt kan opstilles, når du er på farten. Hvis du mangler Isabella reservedele til dit fortelt, kan du også finde et væld af gode reservedele såsom bajonetkoblinger, bardunsnore og gardinhægter her på siden.

Hos Campingudstyr.dk har vi et bredt udvalg af Isabella campingudstyr til både rejsecamping og standcamping. Med Isabellacamping får du en topmoderne udgave af det simple liv med komfortable, robuste og stilrene fortelte, telte og matchende tilbehør fremstillet til campinglivet.

Læs mere Læs mindre