Isabella Fortelt

Isabella Fortelt

Ring og hør dagsprisen på Isabella fortelte på 65967105 eller skriv en mail på info@campingudstyr.dk

Isabella fortelte er til dig, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Isabella er et populært dansk campingbrand blandt både rejsende campister og fastliggere verden over. Deres mange kvalitetskollektioner i innovative og funktionelle designs er udført i højeste kvalitet, hvorfor Isabella camping fortelte også findes i et væld af flotte modeller til enhver smag og campingstil.

Isabella producerer slidstærke fortelte med mange muligheder for praktisk indretning og solid opbygning, der hurtigt kan opstilles, når du er på farten. Hvis du mangler Isabella reservedele til dit fortelt, kan du også finde et væld af gode reservedele såsom bajonetkoblinger, bardunsnore og gardinhægter her på siden.

Hos Campingudstyr.dk har vi et bredt udvalg af Isabella campingudstyr til både rejsecamping og standcamping. Med Isabellacamping får du en topmoderne udgave af det simple liv med komfortable, robuste og stilrene fortelte, telte og matchende tilbehør fremstillet til campinglivet.

Sorter stigende

77 vare(r)

Sorter stigende

77 vare(r)

Isabella campingudstyr til rejsecamping og standcamping

Hos Campingudstyr.dk finder du alt, hvad du skal bruge hele året rundt til campingferien. Vi tilbyder et bredt kvalitetssortiment fra det anerkendte danske campingbrand Isabella, hvor du blandt andet kan få masser af fikst opbevaringsudstyr, robuste teltstænger til stabilisering af dit fortelt samt lækre tekstiler og praktisk Isabella tilbehør til indretningen, opsætningen og vedligeholdelse af dit Isabella fortelt.

Få ekstra plads i forteltet med et udbyggende annex

Med et annex til fortelt fra Isabella får du fleksible alternativer til dit campingfortelt. Du kan eksempelvis skabe læ foran forteltets indgangsparti, hvor du kan sætte dig godt til rette og nyde campingpladsens gode stemning. En udbygning til dit fortelt er ligeledes meget anvendelig, hvis der skal være plads til et par supplerende sovepladser eller, hvis du har behov for yderligere rum til opbevaring af alt dit rejsegods. Hvis du rejser med meget bagage, så kunne et fritstående opbevaringstelt fra Isabella være en ideel løsning.

Den ekstra plads i forteltet, som du får med et praktisk annex, er derfor den optimale løsning, hvis du ønsker ekstra rum til hyggestunder, opbevaringsplads eller sovepladser til overnattende gæster.

Isabella deltelte er ideelle til rejsecampisten

I vores udvalg af Isabella telte finder du også de fikse deltelte, der er ideelle til rejsecampisten. Denne type af fortelte er hurtige at opstille, lette at transportere og har en god ventilation. Derfor er deltelte fra Isabella den perfekte løsning, hvis du ønsker en overdækket terrasse foran campingvognen, en ekstra udestue eller et praktisk opholdsrum.

Som de fleste telte fra Isabella er delteltene fremstillet i letvægtsmaterialer af højeste kvalitet. Delteltene har desuden et væld af fordelagtige åbnings- og udluftningsmuligheder, der sikrer dig et godt indeklima. Flere af modellerne er ligeledes udstyret med myggenet, panoramavinduer og indgangsdøre i begge gavle.

Hvis du ønsker et isolerende og blødt komfortunderlag, der kan lægges under gulvtæppet i forteltet, så tilbyder vi også flere bekvemmelige gulvløsninger fra Isabella, der holder både kulde og fugt væk.

Skyggegivende solsejl fra Isabella

Skyggegivende solsejl fra Isabella fås i flere forskellige varianter til enhver smag. Et solsejl kan sættes direkte på campingvognen eller monteres på enten forteltet eller i teltskinnen. Solsejl er især gode til campingferierne sydpå, hvor det er rart at kunne medbringe et praktisk letvægtssolsejl, som både kan skygge for sol og regn.

På Campingudstyr.dk tilbyder vi stabile, lette solsejl til rejsebrug med sider og front. Isabella telte er et fremragende valg, hvis du ønsker en hyggelig terrasse med læ og skygge, som du kan nyde hele dagen lang.

Isabella vintertelte til campering om vinteren

Er du vintercampist, så er de solide vintertelte fra Isabella helt perfekte. Vores fortelte til vintercamping er udstyret med solid vintersikring, som anbefales ved campering i ydersæsonerne og om vinteren. Vintersikring består hovedsageligt af ekstraoverliggere og robuste støttestænger, som sikrer både fortelt og stel ved større snemængder.

Ønsker du et fortelt, som du kan bruge på campingferie hele året rundt, så er et helårstelt et rigtig godt valg. Et Isabella helårstelt kan opstilles i al slags vejr og i alle årstider. Helårsteltenes stærke stålstel sikrer dig god stabilitet uanset sæson, og med ekstraudstyr som termoloft, kan du holde varmen selv i de meget kolde vintermåneder.