Solsejl

Solsejl

Beskyt dig mod solens stråler med et kvalitetsrigt Isabella solsejl. Her hos Campingudstyr.dk har vi et stort udvalg at vælge imellem, hvor du kan finde i alt tre forskellige modeller: Sunshine, Eclipse og Shadow. Modellerne har hver deres fordele, som du kan læse nærmere om nederst på siden, hvis du ønsker at vide mere om de forskellige solsejl-typer.

Ellers anbefaler vi dig at gå på opdagelse i vores udvalg af Isabella solsejl her på siden, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Søger du ikke et solsejl, men derimod et fortelt fra Isabella, kan du naturligvis også finde et stort udvalg heraf, hvor du ligeledes kan vælge imellem flere forskellige modeller.

Sorter stigende

16 vare(r)

Sorter stigende

16 vare(r)

FORSKELLIGE MODELLER FRA ISABELLA

I nedenstående kan du læse nærmere om de modeller, vi har valgt at sælge her hos Campingudstyr.dk, og hvordan de hver især gør sig bemærket. 

Isabella Sun Shine

Med et Sunshine solsejl får du den største stabilitet kombineret med mindst mulig vægt. Solsejlet leveres komplet med en højre og venstre side, og i et stel, som gør opsætning og nedtagning utrolig hurtig og effektiv. Således skal I ikke stå og bakse med solsejlet i en evighed, men I kan i stedet for bruge tiden på at nyde campingferien lidt ekstra.

Har du allerede et Isabella helfortelt i 2,5 meter, vil stellet også passe til solsejlet. Du kan derved nøjes med at købe vores Isabella Sunshine front, som i stedet blot skal lynes i, så du lynhurtigt kan omdanne dit Sunshine fortelt til et let rejsefortelt.

Isabella Eclipse

Eclipse kan både anvendes som frontsolsejl på Isabellas forteltmodeller, men det kan også anvendes som rejsesolsejl direkte på campingvognen. Skal Isabella Eclipse monteres på forteltet, monteres det i udhænget, så der derved skabes en skyggefuld terrasse, hvor arealet under tag fordobles. For endnu mere læ kan en Eclipse læside, der fungerer i både venstre og højre side af frontsolsejlet, med fordel tilkøbes.

Isabella Shadow

Shadow er det multianvendelige rejse-solsejl, som er nemt at sætte op, uanset hvor du befinder dig henne. Med Isabella Shadow får du, ligesom ved Eclipse modellen, et solsejl der både kan monteres på campingvognen og anvendes som sidesejl på forteltet. Ved at placere solsejlet på forteltet kan du derved opnå ekstra læ og beskyttelse mod solen. 

ØVRIGE SOLSEJL OG ANDET UDSTYR HOS CAMPINGUDSTYR.DK

Foruden vores Isabella solsejl har vi også solsejl fra andre mærker. Her kan du blandt andet finde nogle af de populære Fiamma solsejl, diverse markiser og parasoller samt meget mere! Søger du tilbehør til fortelte og solsejl i form af pløkker, barduner, stænger m.m., kan du ligeledes finde et stort udvalg af dette hos os. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon 65 96 71 05 eller mail info@campingudstyr.dk. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr., og vi leverer varerne allerede indenfor 1-3 hverdage.