Vintertelte

Vintertelte

For campister der fortsætter med at campere, efter efteråret sætter ind, handler det om at have det rigtige udstyr. Derfor finder du her på siden kvalitetsrige vintertelte til vintercamping. Vinterteltene finder du fra det elskede campingmærke Isabella, der er kendte for deres brede og kvalitetsrige sortiment af diverse fortelte, annekser m.m.

For vintercampister er det vigtigt med et ordentligt fortelt, der kan leve op til de særlige krav, der kræves af camping om vinteren. Dette finder du uden tvivl i vinterteltene fra Isabella. Universalteltene er særligt populære iblandt campisterne, da disse er perfekte til helårscamping. Teltene er lavet i kraftige materialer og kan monteres med vintersikring og termoloft, således at de gøres helt ideelle til vintercamping. Foruden universalteltene finder du også Isabellas Winter fortelt, der lever op til de store krav, der stilles til teltet om vinteren. Teltet er mindre end universalteltene med en bredde på 2,2 meter. Gå på opdagelse i udvalget og find det perfekte vinterfortelt til netop dig og dine behov.

Sorter stigende

6 vare(r)

Sorter stigende

6 vare(r)

Isabella Univeral - Det perfekte telt til helårscamping

Med universalteltet fra Isabella er du fri for at skifte forteltet ud, når vinteren melder sin ankomst. Universalteltet fås i to modeller: 

Begge modeller har en dybde på 2,3 meter og er deltelte med høj styrke og stabilitet, der kan stilles op i al slags vejr. Tagets udhæng rager så langt ud, at det hindrer vand og smuds i at løbe ned ad fronten, ligesom det giver noget læ, hvis frontruden står åben.

Som sagt er teltene helårstelte, men anvendes de hertil, anbefales montering af vintersikring og termoloft. Vintersikringen giver dig to ekstra overliggere samt tre støttestænger, der sikrer forteltet ved større mængder sne. Termoloftet minimerer dannelsen af kondens, der kommer særligt i ydersæsonerne. Læs nærmere om specifikationerne ved de to modeller inde på de respektive produktsider.

Isabella Winter - Det lille og kompakte vinterfortelt i særklasse

Med Isabella Winter forteltet får du et telt, der kan stå distancen – selv i en voldsom snestorm. Det er lavet i kraftige materialer med en speciel taghældning, der skal sikre en minimal sneophobning. Hertil har det en ekstra bred udvendig lækant, et stærkt stålstel og vinduesfolie, der kan tåle ekstreme frostgrader. Ønsker du derfor et lille kraftigt vintertelt med en bredde på 2,2 meter og en dybde på 1,8 meter, er Winter-modellen at anbefale. Selvom teltet er kraftigt og stabilt, anbefales dog stadig også termoloft og vintersikring hertil. 

Bliv helårscampist med et Isabella vintertelt 

Som du kan læse af ovenstående, kan man altså sagtens campere hele året rundt, selv når der er kraftig sne udenfor. Vi har beskrevet vores Isabella vintertelte for dig her på siden, men er du stadig i tvivl om, hvilket telt der er det bedste til netop dig og dine behov, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Dette kan du gøre på telefon 65 96 71 05 eller mail info@campingudstyr.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!