Lufttelte

Lufttelte

Luftfortelte er et hurtigt og nemt alternativ til de almindelige standtelte. Luftfortelte er fortelte, hvor de traditionelle stænger er udskiftet med luftkanaler, der skal pumpes op. I de fleste luftfortelte skal du kun pumpe luften ind ét sted, hvorefter luften vil fordele sig i hele luftsystemet. Når du skal pakke forteltet sammen igen og luften skal ud, kan du åbne alle ventiler, så luftkanalerne hurtigere tømmes for luft.

Foruden at være nemme at betjene og hurtige at opstille, så har luftfortelte den fordel, at luftkanalerne automatisk kan rette sig ud igen, hvis man skulle være ude for kraftige vindstød og store mængder nedbør på sin campingtur. I modsætning til metal- og glasfiberstænger, som typisk findes i standteltene, bliver luftkanalerne i luftfortelte altså ikke så nemt beskadiget, hvor tilstand eller kvalitet forringes.  

Hos Campingudstyr.dk forhandler vi luftfortelte i høj kvalitet til både rejsende campister og fastliggere fra alle de populære campingbrands. Blandt andet tilbyder vi de velkendte kvalitetslufttelte fra danske Isabella, alsidige luftfortelte fra det engelske campingbrand Kampa, robuste luftforteltene fra Westfield, der kan modstå skybrud og hård vind samt solide luftfortelte fra Ventura i enkle og elegante designs, der er ideelle til korte ferier og udendørs oplevelser.

Læs mere Læs mindre