Lufttelte til campingvogne

Lufttelte til campingvogne

Luftfortelte er et hurtigt og nemt alternativ til de almindelige standtelte. Luftfortelte er fortelte, hvor de traditionelle stænger er udskiftet med luftkanaler, der skal pumpes op. I de fleste luftfortelte skal du kun pumpe luften ind ét sted, hvorefter luften vil fordele sig i hele luftsystemet. Når du skal pakke forteltet sammen igen og luften skal ud, kan du åbne alle ventiler, så luftkanalerne hurtigere tømmes for luft.

Foruden at være nemme at betjene og hurtige at opstille, så har luftfortelte den fordel, at luftkanalerne automatisk kan rette sig ud igen, hvis man skulle være ude for kraftige vindstød og store mængder nedbør på sin campingtur. I modsætning til metal- og glasfiberstænger, som typisk findes i standteltene, bliver luftkanalerne i luftfortelte altså ikke så nemt beskadiget, hvor tilstand eller kvalitet forringes.  

Hos Campingudstyr.dk forhandler vi luftfortelte i høj kvalitet til både rejsende campister og fastliggere fra alle de populære campingbrands. Blandt andet tilbyder vi de velkendte kvalitetslufttelte fra danske Isabella, alsidige luftfortelte fra det engelske campingbrand Kampa, robuste luftforteltene fra Westfield, der kan modstå skybrud og hård vind samt solide luftfortelte fra Ventura i enkle og elegante designs, der er ideelle til korte ferier og udendørs oplevelser.

Sorter stigende

27 vare(r)

Sorter stigende

27 vare(r)

Luftfortelte til campingentusiaster

Er du fastligger og har behov for et telt med solide stænger, eller er du rejsecampist og mere har brug for letvægtsstænger eller måske et let anvendeligt lufttelt, så kan du helt sikkert finde netop det telt, som du står og mangler her på siden.

Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi solide luftfortelte, der er produceret i de bedste kvalitetsmaterialer og som passer til stort set alle campingvogne og autocampere. Uanset, om du leder efter et fortelt, der blot skal have plads til to personer eller om du har brug for et fortelt, der kan rumme hele familien og fungere som et ekstra opholdsrum, så kan vi være behjælpelige.  

Opbevaringstelte og pavilloner til camping

Her på siden kan du også finde flere forskellige opbevaringstelte og pavilloner fra de allerbedste producenter af campingtelte. Blandt andet tilbyder vi fritstående opbevaringstelte fra Ventura, der leveres med solide prenox stænger. Opbevaringsteltet er udstyret med myggenetvindue for at øge ventilationen bedst mulig. Dertil er der praktiske åbninger i både gavl og sider med to lodrette lynlåse. Perfekt til både opbevaring af cykler, havemøbler eller overskydende campingudstyr.

WeCamp producerer ligeledes robuste opbevaringstelte med holdbare presenningsduge og stålstænger, som gør hele teltet ekstra stabilt. En rigtig god løsning til beskyttelse af dine ejendele, når du er på campingferie. Ønsker du at skabe en behagelig oase til afslapning foran campingvognen, så er de skyggegivende pavilloner med stålramme fra WeCamp helt perfekt.

Tilbehør til luftfortelte

Hos Campingudstyr.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til lufttelte. Her kan du supplere dit luftfortelt med alt lige fra stærke barduner og stropper til sikring af dit fortelt og ekstra teltpløkker i et utal af udformninger til praktisk hjulafdækning af din campingvogn i flere smarte varianter.

Vi tilbyder også flere rummelige annexer og funktionsdygtige deltelte fra alle de populære campingmærker til etablering af eksempelvis ekstra sovepladser, en entré eller en hyggelig lille udestue.