Opbevaringstelte og pavillioner

Opbevaringstelte og pavillioner

Opbevaringsteltet er perfekt, hvis du oplever pladsmangel i forteltet og campingvognen. Med et opbevaringstelt får du nemlig en praktisk løsning til opbevaring af overskydende campingudstyr som eksempelvis campingmøbler, parasoller, grilludstyr m.v. 

Hos Campingudstyr.dk leverer vi kvalitetsrige og rummelige opbevaringstelte fra populære og anerkendte mærker som Ventura, Kampa og WeCamp. Fra Ventura finder du blandt andet det kendte Ventura Space opbevaringstelt med mange anvendelsesmuligheder, og fra WeCamp finder du et helt nyt og solidt opbevaringstelt i forbedret kvalitet. Alle vores opbevaringstelte til camping leveres i flotte neutrale farver, så de fremstår som en naturlig tilførsel til det øvrige campingudstyr. Find desuden også et udvalg af pavilloner her på siden. 

 

Sorter stigende

12 vare(r)

Sorter stigende

12 vare(r)

Opbevaringstelt til fastliggerne 

Specielt til fastliggerne kan det være en fordel med et opbevaringstelt, da man som fastligger hurtigt kan ende i pladsmangel. Her kan det eksempelvis være en fordel med et opbevaringstelt til alle de nødvendigheder, man ikke skal bruge året rundt, men som man alligevel heller ikke gider at slæbe frem og tilbage. Med et opbevaringstelt kan du få tingene gemt væk, når du ikke skal bruge dem, hvilket faktisk kan være med til at give dig en mere afslappende ferie, da du dermed ikke forstyrres af ting, der ligger og flyder.

Vælger du som fastligger at købe et opbevaringstelt, er det en god idé at sikre det med stormbarduner og ekstra kraftige pløkker. På denne måde kan det stå mere sikkert hele året rundt.

Opbevaringsteltets mange anvendelsesmuligheder

Foruden opbevaring af campingudstyr kan visse opbevaringstelte også med fordel anvendes til ekstra soveplads til campingture i større grupper eller til uventede gæster, der mangler et sted at overnatte. Dette kræver dog et opbevaringstelt med god ventilation, og at du udstyrer det med et underlag, så luftmadrasser og lignende ikke bliver alt for fugtige.

Søger du ekstra sovepladser kan du også med fordel købe et annex/udbygning, som kan sættes på siden af dit fortelt. Dermed har du ekstra plads i selve forteltet, hvilket også kommer dig til gode i dagligdagen på campingpladsen. Her kan du nemlig udnytte pladsen med egne møbler og blot rydde disse væk, når der kommer overnattende gæster.

Campingudstyr.dk - Vi har alt til campingturen 

Hos Campingudstyr.dk er der ikke det campingudstyr vi ikke har. Her finder du alt til campingturen til altid faste lave priser, og derfor vil du også opleve gode tilbud på vores opbevaringstelte og pavilloner. Foruden vores opbevaringstelte har vi også gode tilbud på fortelte, campingmøbler, diverse campingudstyr og alverdens andre nødvendigheder til camping, teltture og øvrige outdoor aktiviteter.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon 65 96 71 05 eller mail info@campingudstyr.dk. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr., og vi leverer varerne allerede indenfor 1-3 hverdage.