Ventura fortelt

Ventura fortelt

Når hele familien er på campingferie, så fungerer forteltet som det fristed, hvor der tilbringes mange hyggestunder. Derfor har et campingfortelt ofte virke som dagligstue og spisestue samt opbevaringssted og mødested. Dette stiller store krav til både kvalitet og funktionalitet, hvilket et Ventura fortelt bestemt lever op til, og så til en fornuftig pris.

På Campingudstyr.dk finder du et bredt udvalg af fortelte og tilbehør fra kvalitetsmærket Ventura, som tilbyder letvægts- og helårstelte, der kan bruges til campingvogne og autocampere. Campingmærket Ventura er særlig kendt for brugervenlighed, høj kvalitet og funktionalitet. Blandt andet er forteltenes åndbarhed i topklasse og så falmer teltdugen ikke ved påvirkning af solens stråler, da den er farvefast.

I vores sortiment af Ventura fortelte har vi flere forskellige modeller til enhver campist, som gerne vil campere problemfrit hele året rundt. Et Ventura fortelt er derfor det oplagte valg til de prisbevidste campister, der har brug for langtidsholdbart og funktionelt campingudstyr på ferien.

Læs mere Læs mindre