Ventura fortelt

Ventura fortelt

Når hele familien er på campingferie, så fungerer forteltet som det fristed, hvor der tilbringes mange hyggestunder. Derfor har et campingfortelt ofte virke som dagligstue og spisestue samt opbevaringssted og mødested. Dette stiller store krav til både kvalitet og funktionalitet, hvilket et Ventura fortelt bestemt lever op til, og så til en fornuftig pris.

På Campingudstyr.dk finder du et bredt udvalg af fortelte og tilbehør fra kvalitetsmærket Ventura, som tilbyder letvægts- og helårstelte, der kan bruges til campingvogne og autocampere. Campingmærket Ventura er særlig kendt for brugervenlighed, høj kvalitet og funktionalitet. Blandt andet er forteltenes åndbarhed i topklasse og så falmer teltdugen ikke ved påvirkning af solens stråler, da den er farvefast.

I vores sortiment af Ventura fortelte har vi flere forskellige modeller til enhver campist, som gerne vil campere problemfrit hele året rundt. Et Ventura fortelt er derfor det oplagte valg til de prisbevidste campister, der har brug for langtidsholdbart og funktionelt campingudstyr på ferien.

Sorter stigende

15 vare(r)

Sorter stigende

15 vare(r)

Ventura fortelte kan benyttes af alle campister

Ventura fortelte produceres af det danske campingmærke Isabella, og er ideelle til campister, der for første gang skal ud og købe et fortelt. Priserne på Ventura fortelte er fornuftige og kvaliteten i topklasse. Dertil er Venturas fortelte særlig velegnede til rejsecampisten, da de er fremstillet i lette materialer og samtidig er forteltene utrolig hurtige og nemme at opstille for alle, der gerne vil snuse til campinglivet.

Ventura Pacific serien består af ikoniske fortelte i attraktive designs, som vil vække opsigt på enhver campingplads. Pacific forteltene giver plads til hele familien, er vedligeholdelsesvenlige og lette at rengøre. Det ideelle valg, når du skal på campingferie.

Den nye model Cito 350 er et smart og moderne luftfortelt fra Ventura. Forteltet har store vinduer, der alle kan lynes op, hvilket giver et unikt lysindfald og gode udvidelsesmuligheder. Cito 350 luftforteltet er et pålideligt og sikkert luftfortelt, der sikrer dig de bedste campingoplevelser.

Nyd campingferien i skyggen med et Ventura solsejl

I vores store udvalg af campingudstyr fra Ventura finder du også de eftertragtede Ventura solsejl med smarte detaljer, der enten kan monteres på forteltet eller direkte på campingvognen. Solsejlene yder optimal solbeskyttelse, og er derfor perfekte til afskærmning på sommerens campingferier. Uanset om du er fritidscampist eller fastligger, kan du anvende et vejrbestandigt solsejl til praktisk overdækning.

Ventura anneks, deltelte og opbevaringstelte

I vores udvalg af Ventura telte finder du også de fikse deltelte, der er ideelle til rejsecampisten. Deltelte fra Ventura er hurtige at opstille, lette at transportere og så har de en fremragende ventilation. Desuden er deltelte den perfekte løsning på campingferien, hvis du ønsker en overdækket terrasse foran campingvognen, en ekstra udestue eller et praktisk opholdsrum til hele familien.

Mangler du plads til praktisk opbevaring af dine pakkenelliker eller har du brug for ekstra sovepladser, så tilbyder vi også smarte opbevaringstelte fra Ventura samt rummelige annekser i flere forskellige størrelser, der selvfølgelig passer til dit Ventura fortelt. Den ekstra plads i forteltet, som du får med et anneks fra Ventura, er en optimal løsning, hvis du ønsker mere opbevaringsplads eller flere sovepladser til overnattende gæster.

Billige priser og hurtig levering

Hos Campingudstyr.dk har vi altid et stort kvalitetssortiment til faste lave priser, som bliver leveret inden for 3-5 hverdage. Når du bestiller campingudstyr hos os, så tilbyder vi fri fragt ved køb over kr. 1.000,-.

Hvis du har spørgsmål til vores Ventura fortelte eller hvis det campingudstyr, som du lige står og mangler, ikke er at finde på siden, er du meget velkomment til at kontakte os på telefon +45 6596 71 05.