Annex/udbygning

Annex/udbygning

Er pladsen i campingvognen og forteltet så småt begyndt at knibe? Så kan du med fordel anskaffe dig nogle ekstra kvadratmeter med et annex. Ejer du et Ventura fortelt og søger du en udbygning hertil, er du havnet det helt rette sted. Med et annex kan du få mere opbevaringsplads, eller du kan få ekstra sovepladser til overnattende gæster. Der er således forskellige muligheder for at udnytte den ekstra plads, et annex giver, og derfor er vi sikre på, at du på intet tidspunkt vil fortryde at have købt et Ventura annex.

Se nærmere på vores udvalg her på siden, hvor du også kan finde diverse skillevægge og indertelte til dit Ventura fortelt. Du kan desuden med fordel se nærmere på vores foldbare udstyr, der giver dig mulighed for bedre at udnytte pladsen i campingvognen og forteltet. Her finder du alt fra foldbare køkkenredskaber til diverse foldbare kasser og øvrige opbevaringsløsninger.

Sorter stigende

4 vare(r)

Sorter stigende

4 vare(r)

Annex til ventura fortelt

Et annex er som sagt den oplagte løsning, hvis du søger ekstra opbevarings- eller soveplads. For dig, der camperer hver sæson, kan diverse campingudstyr gennem tiden have hobet sig op, og med et annex har du derfor mulighed for at få gemt noget af dette udstyr væk og dermed skabe mere ro på din ferie. Man kan nemt blive stresset af overfyldte skabe eller ting, der ligger og flyder, og af den grund mener vi hos Campingudstyr.dk, at et annex er en rigtig god investering, da det kan være med til at give campister en mere afslappet ferie. 

Øvrige måder du kan opnå ekstra opbevarings- eller soveplads

Der er flere måder, hvorpå du kan få ekstra opbevarings- eller soveplads på din campingferie. Foruden et annex kan du blandt andet opnå ekstra plads til opbevaring med et opbevaringstelt. Opbevaringsteltet er ideelt til diverse praktiske ting og sager - eksempelvis en grill. Måske ønsker du ikke at have jeres grill stående ude om natten - så kan du lynhurtigt rulle den ind i opbevaringsteltet. Det kan også være, at I har diverse campingspil, som I gerne vil have gemt af vejen, når I ikke bruger dem, eller cykler, som I ønsker at gemme væk om natten. Alt dette er et opbevaringstelt oplagt til.

Ekstra soveplads kan du med fordel anskaffe dig ved at købe et telt, som kan stå ved siden af campingvognen. Har I børn med på camping eller gæster, der blot skal overnatte et par nætter, så vil mange ofte være tilfredse med at sove i et telt. Vi anbefaler jer derfor at se nærmere på vores forskellige telt-løsninger, så I kan finde den helt rette opbevarings- eller soveløsning til netop jeres behov.

Kontakt os for nærmere vejledning

Har du spørgsmål eller brug for øvrige råd til, hvordan du gør din campingferie mere behagelig? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan gøres på telefon 65 96 71 05 eller mail info@campingudstyr.dk. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr., og vi leverer varerne allerede indenfor 1-3 hverdage.