Westfield

Westfield

Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi et bredt udvalg af luftfortelte fra alle de populære campingbrands. Luftfortelte er fortelte, hvor de traditionelle stangsæt er blevet erstattet af luftkanaler, hvorfor de i særdeleshed er modstandsdygtige overfor al slags vind og vejr. Luftfortelte har nemlig egenskaben til automatisk at rette sig op igen, når vejrtrykket er aftaget. I modsætning til metal- og glasfiberstænger, som findes i de fleste fortelte, bliver stængerne i luftfortelte altså ikke bøjede eller på anden måde ødelagte.

Med et Westfield fortelt får du campingudstyr i topklasse. Mange af Westfields luftfortelte er udført i et kraftigt, men letvægts nylon materiale, der både er smuds- og vandafvisende. Et Westfield luftfortelt kan derfor både modstå skybrud og hård vind. Luftforteltene fra Westfield kan blandt andet anvendes som vindfang eller entré til campingvognen eller campingteltet.   

Westfield luftfortelte er den optimale løsning til alle rejseglade campister og outdoor entusiaster, som ønsker mere af det hele. Når du er på farten, får du nemlig masser af ekstra plads og praktiske funktioner i flotte designs, der giver den samme fornemmelse og komfort som at være hjemme.

Læs mere Læs mindre