Gasartikler

Når du er derhjemme, kan du oftest selv vælge, om du vil bruge el eller gas til madlavning og belysning, men når du er på camping eller andre udendørsudflugter, er du oftest nødsaget til at have et alternativ til el. Her er gas det naturlige valg. Campingudstyr.dk har de gasartikler, du skal bruge til din næste camping- eller udelivstur.

Her på siden finder du din nye gasgrill eller et gasblus til daglig madlavning på campingturen. Du finder også alt i reservedele og tilbehør til dit gasudstyr eksempelvis en gasnøgle, der gør det meget lettere for dig at skrifte din Kosan gasflaske, gasdåser, gashaner, omskiftere, regulatorer og meget mere. Samler du selv dit tilbehør til din gasflaske, anbefaler vi at teste samlingerne, så du er sikke på, at gassen ikke står og siver ud.

Sorter stigende

206 vare(r)

Sorter stigende

206 vare(r)

Gasgrill og gasblus til madlavning på campingturene 

Gasgrill og gasblus til madlavning på campingturene Til madlavningen har vi gasgrill og gasblus fra anerkendte kvalitetsmærker som Kampa og Cramer. Uanset om du søger et enkelt transportabelt gasblus, dobbelt gasblus eller kombineret gasblus og grill, finder du det her på siden. Cramers gaskuffertgrill er et godt eksempel på en kombineret løsning, for dig, der vil have de bedste forudsætninger for et lækkert tilberedt måltid på campingturen. Med den får du både tre kogeplader, grillspyd og en grillrist, og så kan du brillere med campingpladsens bedste måltid. 

Vi ved også, at bordpladsen er minimal, når man er på campingtur – at den ekstra bordplads man kan få er guld værd. Et TOP LINE Hot Wok bord er den geniale løsning, der forvandler din gasflaske, der ofte bare står og fylder ved siden af din grill eller dit gasblus, til ekstra bordplads. Bordet monteres let på en 5 eller 10 kg. gasflaske. 

Skal din grill være lidt mere mobil og veje lidt mindre, anbefaler vi en O-grill. Den første letvægts gasgrill på markedet. Med en O-grill, har du mulighed for at grille på et højt niveau uanset om det på campingpladsen, stranden eller altanen. Den er også let at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse. 

Gas og sikkerhed

Erfaring viser, at gas er en sikker energiform, og der sker færre og færre uheld. Men der er altid en lille risiko – ligesom det er tilfældet ved andre energiformer. Som ejer af en campingvogn, er du ansvarlig for, at din vogn er gas-sikker og at gasudstyret i og omkring vognen er vedligeholdt og sikkerhedsmæssigt i orden. Derfor bør du også omgå gas og gasartikler med omtanke og følge nogle basale retningslinjer for at undgå ulykker.   

  • Hold gasbrændere og åben ild væk fra teltdug mv. 
  • Tjek altid at dine slanger og slangeforbindelser er i god stand. 
  • Anbring ikke gasflasker eller -dåser i stærk sol pga. risiko for eksplosion. 
  • Luk altid hovedafbryderen på gasflasken, når den ikke bruges.

Hos campingudstyr.dk går vi op i din sikkerhed, og du finder derfor også artikler, der hjælper til kontrol og sikkerhed af gasudslip. Med en elektronisk vægt, kan du eksempelvis altid holde øje med, hvor meget gas, der er tilbage i flasken. Resultatet sendes direkte til din smartphone eller tablet. Vi fører også et mindre udvalg af diskrete gasalarmer, der reagerer på gasarter med narkose effekt.