Gorilla Super Lim Gel

64,95 kr
Varenummer:7800109
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr
ELLER

Super Glue Gel fra Gorilla er let at anvende og tykflydende. Gorilla Super Glue Gel er markedets stærkeste sekundlim i gelform, den hverken drypperGorilla Super Glue Gel er en let anvendelig og tyktflydende version af  Gorilla Super Glue. Markedets stærkeste sekundlim i gelform, der hverken løber eller drypper. Limen er perfekt til anvendelse på lodrette flader og specielt fremstillet til t modstå stød og slag. 

Gorilla Super Lim Gel er den eneste tripelstillende cyanoacrylat på markedet.

Indeholder: 2 tuber a' 3 gram.

Brugsanvisning:

 1. Beskyt arbejdsareal mod spild
 2. Rens og tør de overflader der skal limes
 3. Forbered Gorilla Super Glue Gel
  Med låget på flasken, ryst produktet og vend flasken på hovedet, og bank den let mod en hård overflade, for at ryste gel ind i tuden på flasken.
 4. Påfør Gorilla Super Glue Gel
  Fjern låget, og påfør en ganske lille mængde Gorilla Super Glue Gel på en af overfladerne. En lille klat bør række 5-6 kvadratcentimeter overflade. Sætningstiden kan variere afhængig af mængden af limen og hvilken type overflade den benyttes på. Bruges der for meget lim, kan det resultere i forsinket eller decideret dårlig binding.
 5. Fastgørelse
  Pres de to overflader sammen I 10-30 sekunder for at opnå limning. Bemærk at revner og ujævne overflade kan resultere i længere hærdningstid. For at opnå de bedste resultater, bør man give limen 24 timer til at hærde.

Sikkerhedsdatablad