Handelsbetingelser og Privatlivspolitik

 

1. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.


2. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 4 hverdage efter bestillingen. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.


3.SÆRLIGT OM BUTIKSSALG

Ved butikssalg er der INGEN kontant returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker.


4. LEVERING

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Hvis dette ikke kan overholdes, underretter vi kunden som derefter har mulighed for at aflyse ordren.
Campingudstyr.dk levererer til hele Danmark.
Forsendelse til udlandet kan evt. lade sig gøre, kontakt os på 6596 7105 for detaljer og fragtpriser.

Når du bestiller varer på Campingudstyr.dk bliver der tillagt fragt på 69,-Ved køb af varer over 500,- vil varen blive sendt fragtfrit.Varerne bliver sendt med Brink Transport eller til GLS pakkeshop, du har også mulighed for at afhente dine varer i vores butik i Odense. 

 

5. AFBESTILLINGER

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling! " indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 12.00 samme dag, som bestillingen er foretaget. 

6. BETALING

De mulige betalingsmåder er:

  • Dankort
  • Visadankort 
  • Masterkort 
  • Mobilepay
  • Bankoverførsel
  • EAN-nummer
  • Diners Club 
  • American Express
  • Kontant (kun butikssalg)


Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

UDBYDER AF VORES BETALINGSLØSNING: TELLER. 

 

7. REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.campingudstyr.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen sendes til:
SK Caravan Ubberudvej 121
5491 Blommenslyst

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os: 
 
Ordrenr. 
Navn og adresse
 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


9. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til campingudstyr.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Testgebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan campingudstyr.dk ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. 


10. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til campingudstyr.dk skal være forsvarligt indpakket.campingudstyr.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost.

På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til campingudstyr.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 


11. ER DE I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Campingudstyr.dk, at De retter henvendelse tilinfo@skcaravan.dk eller på telefon 6596 7105.

 

 
12. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. 

•Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende 
•Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode 
•Campingudstyr.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt 
•Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
•Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned. 


13. FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare 
b)får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Kontakt pr. mail til info@campingudstyr.dk eller ved at benytte
https://www.emaerket.dk/external-fi...">standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.


Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på: 
•De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. i denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Sk Caravan, Ubberudvej 121-123, 5491 Blommenslyst.
•De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Sk Caravan, Ubberudvej 121-123, 5491 Blommenslyst. i denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Campingudstyr.dk.
•De kan aflevere varen i butikken indenfor 14 dage fra meddelelsen om fortrydelse. 

Adressen er Ubberudvej 121-123, 5491 Blommenslyst

Retur adresse er følgende:

Campingudstyr.dk
Ubberudvej 121-123
5491 Blommenslyst

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Campingudstyr.dk. Beløbet returneres ved overførelse på konto til personen, som fremgår af købsfakturaen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Campingudstyr.dk anbefaler, at varen returneres via GLS eller PostDanmark På den måde er der mulighed for at spore pakken i fragt leverandørens system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Campingudstyr.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Campingudstyr.dk og SK Caravan. Returpakker kan ikke sendes til pakkeshop eller pakke drop points, men skal sendes direkte til vores adresse

Udfyld denne standardfortrydelsesformular ved returnering. 

https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf


14. TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi det aktuelle beløb  senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

15. GAVEKORT

Gyldighed på gavekort er 3 år og fortrydelsesret som ved almindelig varekøb. 


16. PERSONDATAPOLITIK

Hos Campingudstyr.dk tager vi dine personlige data meget alvorligt og vi behandler dem med den største omhu, og har foretaget en del foranstaltninger for at dine data er sikre hos os. 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   Det kan fx. være i forbindelse med at en ordre og / eller dele af en ordre afsendes direkte fra en af vores leverandører.

Vi benytter følgende eksterne leverandører til direkte odreafsendelse: 

Camper 

DCT Vejle

AB Camping

Safire Nordic

Personoplysningerne registreres hos Faaborg Caravanimport og opbevares i fem år, eller længere hvis garantien kræver dette, hvorefter oplysningerne slettes.   

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.  
 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.   

Den dataansvarlige på www.campingudstyr.dk er Faaborg Caravanimport. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@campingudstyr.dk

Nyhedsbreve: 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, på vores hjemmeside, på facebook og ved fx. konkurrencer på messer, giver du samtidig samtykke til at modtage nyhedsmails fra Faaborg Caravanimport og selskaber herunder, SK Caravan, Campingudstyr.dk og HKS Campingshop.

Vi bruger mailchimp til at udsende nyhedsbreve og videregiver eller sælger aldrig dine oplysninger til andre i denne forbindelse. 

Din mail vil kun blive brugt til at sende dig informationer og tilbud, fra vores fysiske butik SK Caravan eller en af vores webshops. 

 

17. KLAGEADGANG


Den dataansvarlige på www.campingudstyr.dk er Direktør Lars Blom Nielsen, Faaborg Caravan Import ( campingudstyr.dk ).

Som registreret hos (Faaborg Caravan Import), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: (info@campingudstyr.dk).

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@campingudstyr.dk eller tlf. 6596 7105. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Campingudstyr.dk på mail: info@campingudstyr.dk, eller på tlf. 6596 7105. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15. februar 2016