Kampa lufttelte

Kampa lufttelte

Dometic producerer alsidige lufttelte i høj kvalitet til campister i både Europa, Skandinavien og Asien. Det engelske campingbrand designer og udvikler deres populære luftfortelte i Storbritannien, som de også opkalder efter smukke britiske strande. I de seneste år har Kampa haft stor succes på det danske campingmarked. Blandt de danske campister er Kampa luftfortelte kendt for deres nemme opsætning, innovative designs og kvalitetsmaterialer.

Luftfortelte fra Kampa findes i flere modeller og forskellige størrelser. I vores brede udvalg af Kampa lufttelte finder du blandt andet de innovative Ace AIR Pro telte, der kan klare ekstreme vejrforhold, og som er nogle af de bedste lufttelte tilgængelige på markedet. Vi forhandler også Kampas Classic AIR Expert telte, der er udført med høje kravsspecifikationer, og som giver overlegen beskyttelse.

I sortimentet af Kampa lufttelte har vi ligeledes Kampa Fiesta Air Pro serien, der består af fleksible lufttelte med det populære one-point inflationssystem. Vi tilbyder også luftforteltene fra Pop Air Pro serien til pop up campingvogne, der giver ekstra opholdsplads og som kan købes til overkommelige priser.

Sorter stigende

98 vare(r)

Sorter stigende

98 vare(r)

Kampa luftfortelte – Danmarks mest solgte rejsefortelte

Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi et væld af alsidige luftfortelte til campingvogne og autocampere fra Kampa. I sortimentet finder du luftfortelte helt ned til 2 meter og op til 8 meter i længden. Så uanset, hvor meget plads du har brug for, så kan du næsten altid være sikker på at finde det rette luftfortelt fra Kampa, der passer til dine behov og ønsker her på siden.

Kampa Frontier er det ultimative luftfortelt

Med Kampa Frontier luftforteltet er du garanteret masser af plads og elegance. Det praktiske ved dette luftfortelt er, at det på trods af sin store størrelse kan bruges på de fleste campingvogne. Teltet er nemlig bygget op af et basistelt, hvorpå der er fastmonteret en udbygning i begge sider. Kampa Frontier har masser af vinduer, ovenlys og leveres med rigtige gardiner.

Som ved de andre AIR modeller, er Frontier luftteltet oppustet gennem et enkelt inflationspunkt. Når forteltet er stillet op, kan du læne dig tilbage og slappe af i det store åbne rum med masser af plads til både campingmøbler og alle dine pakkenelliker. Kampa Frontier er et luftfortelt i absolut topklasse.

Kampa Rally Air Pro luftfortelte

Serien Kampa Rally Air Pro består af holdbare luftfortelte med fremragende vejrbeskyttelse. Forteltets teltdug er fremstillet i det markedsledende letvægtsmateriale Weathershield™ Pro, der ligeledes gør luftforteltet nem at håndtere, stille op og tage ned igen.  

Du kan også bruge luftforteltet som veranda, da forteltets frontpaneler hurtigt og nemt kan rulles til siden. Alternativt kan du anvende luftforteltet til opbevaring, hvor du kan parkere cykler, som en udestue, hvor du kan indrette med campingmøbler eller gøre plads til et par ekstra sovepladser, når du har gæster. Med et Rally AIR Pro luftfortelt får du altså et meget alsidigt rum.

Billige luftfortelte fra Kampa

Hos Campingudstyr.dk har vi altid en masse gode tilbud på Kampa luftfortelte fra de tidligere campingsæsoner. Vi har samlet alle de bedste udsalgstilbud, så gå på opdagelse her på siden og bliv inspireret til din næste campingferie.

Vi tilbyder selvfølgelig også et stort udvalg af Kampa tilbehør til luftfortelte. Her kan du blandt andet finde smarte gulvtæpper, pløkkesæt, stormbåndsæt, støttestænger samt praktiske Kampa annex og indertelte, så du altid har en ekstra sovekabine klar til uventede gæster.