Kampa lufttelte

Kampa lufttelte

Kampa producerer alsidige lufttelte i høj kvalitet til campister i både Europa, Skandinavien og Asien. Det engelske campingbrand designer og udvikler deres populære luftfortelte i Storbritannien, som de også opkalder efter smukke britiske strande. I de seneste år har Kampa haft stor succes på det danske campingmarked. Blandt de danske campister er Kampa luftfortelte kendt for deres nemme opsætning, innovative designs og kvalitetsmaterialer.

Luftfortelte fra Kampa findes i flere modeller og forskellige størrelser. I vores brede udvalg af Kampa lufttelte finder du blandt andet de innovative Ace AIR Pro telte, der kan klare ekstreme vejrforhold, og som er nogle af de bedste lufttelte tilgængelige på markedet.

I sortimentet af Kampa lufttelte har vi ligeledes Kampa Fiesta Air Pro serien, der består af fleksible lufttelte med det populære one-point inflationssystem. Vi tilbyder også luftforteltene fra Pop Air Pro serien til pop up campingvogne, der giver ekstra opholdsplads og som kan købes til overkommelige priser.

Læs mere Læs mindre