Kampa 2020 nyheder

Kampa 2020 nyheder

Mobile Living Made Easy

Kampa Dometic

Et fortelt er det vigtigste udstyr til din campingvogn, og det er vigtigt at materialer, kvalitet og design er i top, så du kan nyde din campingferie i ro og mag. Med et fortelt fra Kampa Dometic er du sikret kvalitet og en høj grad af udvikling i både design, kvalitet og funktionalitet. Kampa Dometic stræber mod at lave de bedste telte både når det kommer til fortelte med luftstænger og fortelte med stænger.

I Kampa Dometics luftteltsprogram finder du både fortelte af den velkendte AIR Pro kvalitet og den mere hårdføre All-season kvalitet. Lufttelt programmet i 2020 er præget af høj flexibilitet, hvor du fx. kan udvide mange af modellerne med en eller flere tilbygninger, de såkaldte extensions. Som noget nyt i 2020 kan du nu få de populære Club AIR 330 og Club AIR 390 i All-season materiale og du kan udvide teltet med tilbygninger i både højre og venstre side. Du kan også få tilbygninger til Club AIR Pro modellerne og Grande modellerne.

I 2020 programmet finder du også det helt nye Kampa Dometic Winter fortelt med luftstænger, samt 2 lufttelte til Adria Action. 

Herunder kan du se hvilke nyheder der er i Kampa Dometics 2020 lufttelt program.

  • Club AIR All-Season 330
  • Club AIR All-Season 390
  • Rally AIR All Season 260
  • Winter AIR 260
  • Leggera AIR 220
  • Leggera AIR 260
  • Sunshine AIR Pro 500
  • Mobil AIR Pro 361/391 (Adria Action)
Sorter stigende

20 vare(r)

Sorter stigende

20 vare(r)

Som på de velkendte lufttelte fra Kampa finder du de samme finesser på de nye modeller fra Kampa Dometic.

Single point inflation

Alle luftstænger er linket sammen så du kan pumpe hele forteltet op, et sted på en gang. Ligesom luften lukkes hurtigt ud gennem Quick release ventilerne. Dette gør lufttelte fra Kampa til det hurtigste at opstille og tage ned igen.

Luftstangskonstruktion:

Luftstængerne i Kampa Dometic lufttelte er lavet af stærkt TPU materiale og lukket inde i forstærkede overtræk med lynlåse lavet af lamineret oxford polyester/PE og igen lukket inde i en sok med lynlås lavet af heavy-duty polyester. Så de er virkelig godt beskyttede. Stængerne er testet til 22 psi, men fungerer bedst ved 9 psi.

Vi er certificerede specialister i Kampa lufttelte

Kig ind og se alle de spændende nyheder fra Kampa Dometic luftfortelte. Du er velkommen til at ringe til os på 6596 7105 eller skrive en mail på info@campingudstyr.dk hvis du har brug for råd og vejledning.