Kampa Iglotelte med luftstænger

Kampa Iglotelte med luftstænger

Kampa Pro AIR iglo telte Kampas iglo telte med luftstænger er lig med en uovertruffen Pro-specifikation og funktionelt design. Pro AIR-serien af luftstangstelte med Kampas QuickPitchTM bardun system. Teltene er nogle af de hurtigste på markedet at stille op, pga. luftstængerne og det smarte QuickPitchTM system som gør barduner overflødige. 
Kampas iglotelte med luftstænger har revolutioneret den måde vi camperer på. De traditionelle metal eller glasfiberstænger hører fortiden til og er erstattet af stærke højtryksoppustelige luftstænger. Det er simpelthen slut med at komme i karambolage med stængerne i et forsøg på at finde den rigtige stang. Luftstængerne er allerede fastgjort til teltet og det gør opsætningen utrolig let, hurtig og enkel. 
Med et iglotelt fra Kampa får du en masse smarte funktioner, som fx. Vejrbeskyttet ventilation foran, bagpå og i soveområdet, Rumdelere med lynlås i inderteltene, myggenet i sidedørene, mørklagte soverum og robuste lynlåse. Derudover er der mulgihed for tilkøb af en masse forskelligt udstyr, fx. flexible lyskabler, solsejl, garderobestænger, stormbåndssæt og meget, meget mere.

Sorter stigende

7 vare(r)

Sorter stigende

7 vare(r)

Funktioner i Kampa®  Pro AIR telte

Kampa AirFrame teknologi

Kampas lufttelte med luftstænger har revolutioneret den måde vi camperer på, de traditionelle metal- eller glasfiberstænger hører fortiden til , de er i stedet erstattet af stærke, højtryksoppustelige luftstænger. Det er simpelthen slut med at komme i karambolage med stængerne i for søget på at finde den rigtige stang. Luftstængerne er allerede fastgjort til teltet, hvilket gør opsætningen utrolig enkel. 

WeathershieldTM 150D materiale

Pro AIR-serien er fremstillet af materialer der har nogle af markedets højeste specifikationer. Teltdugen er 150 D-polyester med et massivt vandsøjletryk på 6000 mm. Materialet er specialbehandlet for at give ekstra beskyttelse mod UV- nedbrydning og så er det brandhæmmende. 

WeathershieldTM AirFlow Classic i polycotton

Et åndbart materiale i plycotton af højeste kvalitet der leverer samme høje beskyttlese som Kampas polyestermateriale og samtidig giver en overlegen komfort. Kampas Classic materiale tillader teltet at ånde, hvilket reducerer risikoen for kondens betydeligt og hjælper til at regulere temperaturen, så det er køligere i teltet på de varme dage. Lad dig ikke narre af de belagte polybomuldsmaterialer nogle producenter anvender, denne belægning forhinder nemlig materialet i at ånde og dermed forsvinder alle fordelene. Med Kampas Polycotton materiale er du sikret mod dette og får den bedste kvalitet. 

Kampa QuickPitch bardun system

QuickPitchTM bardunsystem

Nu er det slut med at rode rundt med bardunerne. Kraftige remme med en unik fordel er statter traditionelle barduner og de kan pløkkes på få sekunder. Du placerer blot pløkken så den nederste rem er spændt ud og justerer den øverste rem med spændet for at stramme yderligere til. Dette system eliminerer omkring 50% af pløkningen da de fleste af pløkstropperne i teltets bund ikke længere er nødvendige. 

Kampa Klima kontrol system

Klima kontrol systemet hjælper med at regulere indendørs temperaturen i teltet. En række af højt og lavt placerede udluftningspunkter leverer luftgennemstrømning for bedre ventilation i teltet. En god ventilation afhjælper kondens og øger komforten.