Kampa Iglo telte

Kampa Iglo telte

Kampa Pro AIR iglo telte Kampas iglo telte med luftstænger er lig med en uovertruffen Pro-specifikation og funktionelt design. Pro AIR-serien af luftstangstelte med Kampas QuickPitchTM bardun system. Teltene er nogle af de hurtigste på markedet at stille op, pga. luftstængerne og det smarte QuickPitchTM system som gør barduner overflødige. 
Kampas iglotelte med luftstænger har revolutioneret den måde vi camperer på. De traditionelle metal eller glasfiberstænger hører fortiden til og er erstattet af stærke højtryksoppustelige luftstænger. Det er simpelthen slut med at komme i karambolage med stængerne i et forsøg på at finde den rigtige stang. Luftstængerne er allerede fastgjort til teltet og det gør opsætningen utrolig let, hurtig og enkel. 
Med et iglotelt fra Kampa får du en masse smarte funktioner, som fx. Vejrbeskyttet ventilation foran, bagpå og i soveområdet, Rumdelere med lynlås i inderteltene, myggenet i sidedørene, mørklagte soverum og robuste lynlåse. Derudover er der mulgihed for tilkøb af en masse forskelligt udstyr, fx. flexible lyskabler, solsejl, garderobestænger, stormbåndssæt og meget, meget mere.

Læs mere Læs mindre