Autocampertelte

Autocampertelte

Kampa har været på forkant med letvægtsteknologi for fortelte i mere end syv år. Ingen laver bedre letvægtsfortelte end kampa eller har et størret sortiment. Du vil helt sikkert kunne finde en model, der passer til dine behov og dit køretøj.

Kør væk-fortelte

Kampas sortiment af kør væk-fortelte tilbyder den ultimative bekvemmelighed. Alle forteltene er hurtige at sætte op og kan blive stående og holde din plads, mens du udforsker lokalområdet. Vi har modeller, der passer til køretøjer med en monteringshøjde på mellem 180 og 300 cm,  Kør væk-forteltene kan påsættes køretøjet på flere måder. En nyhed i 2018 er Motor Rally AIR kør væk-forteltet med alle funktionerne og fordelene ved Kampas bedst sælgende Rally-fortelt. Nu kan du køre væk og lade det stå på pladsen.

Fortelte


For de, der ønsker et fortelt, giver Kampas bedst sælgende "Motor Rally"- og "Motor Ace"-modeller fantastiske pladsforhold og er både nemme at sætte op og tage ned igen. Alle vores fortelte bruger oppustelige stænger. De leveres alle med dobbelt vulst på 4 mm og 6 mm. Disse kan enten føres gennem teltskinnen på dit køretøj eller gennem kanalen på den forreste del af din markise.

Sorter stigende

5 vare(r)

Sorter stigende

5 vare(r)

De traditionelle metal- eller glasfiberstænger hører fortiden til – de er erstattet af stærke, højtryksoppustelige
luftkanaler. Det er slut med at kæmpe med stellet og forsøge at finde den rigtige stang. Luftkanalerne er allerede fastgjort til forteltet, så opsætningen er ganske enkel. 

Hvordan fungerer det?


Det er helt enkelt – de traditionelle stænger er blevet erstattet med et oppusteligt luftkanalsystem, der altid er fastgjort til forteltet. Kampa har to systemer. Det første er Kampas system med et enkelt oppustningspunkt, hvor de individuelle stænger er forbundet med hinanden, så du kan pumpe hele forteltet op ved blot at pumpe et enkelt sted. Kampas lufttelte bruger dette system på modellerne Motor Rally, Motor Ace og Motor Fiesta. Det andet er vores system med
flere oppustningspunkter, hvor stængerne er adskilte og oppustes individuelt. Vi bruger dette system på vores Travel Pods. Begge systemer skaber et usædvanligt stærkt fortelt, sandsynligvis stærkere end et telt med stænger. Den oppustes med den medfølgende
manuelle pumpe, eller der kan tilkøbes en elektrisk Gale-pumpe, som gør det endnu lettere. En luftkanal kan pumpes op på mindre end 60 sekunder ved hjælp af den manuelle pumpe.

Hvordan opsættes teltet?


Det har aldrig været nemmere. Følg blot disse enkle trin:
Fastgør forteltet til dit køretøj på din foretrukne måde. (Flere oplysninger på side 3) Sæt pløkker i de fire hjørner af forteltet.
Fastgør pumpen til oppustningspunktet, og pump, indtil forteltet er pustet op. Pløk teltet ved hjælp af pløkstropperne, og spænd bardunerne. Det var det! Verdens nemmeste fortelt.

Ud over at være det nemmeste fortelt at sætte op er det også det nemmeste at tage ned. Kampa luftfortelte er lettere end fortelte med traditionelle stænger – faktisk op til 27 % lettere end et tilsvarende fortelt, hvilket reducerer din nyttelast.
Uden metal- eller glasfiberstænger er der ikke noget, der kan beskadige dit køretøj. Luftkanalerne er altid fastgjorte – du kommer aldrig til at glemme eller miste dine stænger.

Selvom luftkanalerne er meget stive, bøjer de alligevel af for vinden, hvilket betyder, atdu aldrig vil komme ud for ødelagte eller bøjede stænger.

Kampa luftfortelte er fremstillet af de bedst mulige materialer og er håndværk i topklasse, som det sømmer sig for nogle af de bedste telte på markedet i dag.