Lufttelte til Autocamper

Lufttelte til Autocamper

Kampa har været på forkant med letvægtsteknologi for fortelte i mere end syv år. Ingen laver bedre letvægtsfortelte end kampa eller har et størret sortiment. Du vil helt sikkert kunne finde en model, der passer til dine behov og dit køretøj.

Kør væk-fortelte

Kampas sortiment af kør væk-fortelte tilbyder den ultimative bekvemmelighed. Alle forteltene er hurtige at sætte op og kan blive stående og holde din plads, mens du udforsker lokalområdet. Vi har modeller, der passer til køretøjer med en monteringshøjde på mellem 180 og 300 cm,  Kør væk-forteltene kan påsættes køretøjet på flere måder. En nyhed i 2018 er Motor Rally AIR kør væk-forteltet med alle funktionerne og fordelene ved Kampas bedst sælgende Rally-fortelt. Nu kan du køre væk og lade det stå på pladsen.

Fortelte


For de, der ønsker et fortelt, giver Kampas bedst sælgende "Motor Rally"- og "Motor Ace"-modeller fantastiske pladsforhold og er både nemme at sætte op og tage ned igen. Alle vores fortelte bruger oppustelige stænger. De leveres alle med dobbelt vulst på 4 mm og 6 mm. Disse kan enten føres gennem teltskinnen på dit køretøj eller gennem kanalen på den forreste del af din markise.

Læs mere Læs mindre