Kølebokse/køletasker

Hos Campingudstyr.dk har vi et bredt udvalg af kølebokse og køletasker fra førende campingmærker som Wecamp, Kampa og mange flere. Uanset om du er rejsende campist eller fastligger, så er køleboksen for de fleste ret uundværlig, når både drikkevarer og måltider skal holde sig friske i campingvognen eller forteltet. Derfor finder du udelukkende kølebokse af høj kvalitet med lang holdbartid i klassiske designs her på siden.

Vi tilbyder naturligvis kølebokse og køletasker i forskellige størrelser og med flere funktioner til ethvert behov. Så skal du på skovtur eller en tur på stranden, så er køleboksen til bilen helt perfekt. Du kan også gå efter en lille køletaske til madpakken, som let kan tages med på cyklen. Se nærmere på vores udvalg her på siden, hvor du med garanti vil kunne finde netop den køleboks eller køletaske, som du lige står og mangler.

Sorter stigende

58 vare(r)

Sorter stigende

58 vare(r)

HVILKEN KØLEBOKS SKAL JEG VÆLGE?

Hvilken køleboks du skal vælge afhænger af, hvad dine behov er. Overvej om du kun skal kunne bruge køleboksen i bilen og campingvognen eller om du også skal kunne tage den med i skoven eller på stranden. Der er også stort forskel på om du blot vil bruge køleboksen til at have drikkevarerne på køl i bilen eller forteltet, som på de varme sommerdage sagtens kan nå temperaturer på over 40 grader, eller om du vil bruge køleboksen til opbevaring og køling af madvarer på de anbefalede 4-7 grader over flere dage.

Uanset om du ønsker en køleboks med avancerede funktioner som nedkøling og opvarmning, der kører på strøm fra bilen eller gas i campingvognen eller om du ønsker en mere simpel modelvariant med praktiske køleelementer, så forhandler vi et bredt udvalg af kølebokse til ethvert behov.

Generelt kan kølebokse inddeles i 4 kategorier, alt efter hvilken teknologi, der benyttes til køling:

  1. Kølebokse til fryseelementer er typisk en isoleret boks, hvori der lægges et eller flere fryseelementer. Denne køleboks holder køleeffekten indtil fryseelementerne smelter.
  2. Absorberkølebokse er særdeles velegnet i campingvogne, da de producerer kulde ud fra varme ved hjælp af el eller gas. De kan nedkøle til ca. 30 grader under den omgivende temperatur.
  3. Termoelektronik kølebokse fungerer på samme måde som varmepumper, og kan i gennemsnit køle med ca. 30 grader under den omgivende temperatur. Fungerer som et fint supplement.
  4. Kompressorkølebokse har langt den bedste køleevne og flere af modelvarianterne kan endda fungere som fryser. Disse kølebokse bruger strøm og er termostatstyret.

KØLEBOKSE MED EL/GAS

I vores brede sortiment af kølebokse finder du selvfølgelig også de mere avancerede modelvarianter. Her kan du blandt andet få kølebokse med el eller gas, alt efter behov. Vi tilbyder flere forskellige størrelser og modeller som både kan køle og varme. Hos Campingudstyr.dk finder du ligeledes en masse praktisk tilbehør til kølebokse og køletasker. Her kan du blandt andet få omformere til kølebokse og køleelementer samt batteribokse og forlængerkabler, så du altid er forberedt på enhver situation.

KØLETASKER TIL CAMPINGFERIEN, STRANDTUREN ELLER PICNIC I SKOVEN

Når du skal vælge køletaske, bør du tænke over, om du har brug for masser af køleplads til en stor familie eller om en mindre køleboks kan gøre det, hvis den blot skal anvendes til picnic i skoven eller på varme sommerdage ved stranden, hvor du kun lige har brug for at køle det mest nødvendige. Vi har et bredt udvalg af skønne køletasker og smarte kølerygsække i moderne designs og praktiske størrelser, så der er med garanti noget for enhver smag.

Langt de fleste af vores køletasker er udstyret med køleaggregat, hvorfor de kan holde din mad frisk og drikkevarer kolde. Køletasker er typisk mere håndterbare end kølebokse, som ofte kræver lidt mere plads, er noget tungere og mere besværlige at transportere. Derfor kan vi varmt anbefale køletasken til at have med i bilen på campingferien eller når hele familien skal afsted på stranden eller en tur i skoven.