Kølebokse el/gas

Kølebokse el/gas

I dag er det de færreste campister, der holder ferie uden en boks med køling. Ikke mange vil vælge en halvlunken pilsner eller cola på en varm sommerdag, når man kan nyde den iskold direkte fra køleboksen. En køleboks, der kører på el eller gas holder dine mad- og drikkevarer kolde, så de kan nydes selv på de dage, hvor sommeren viser sig fra sin bedste side.

Hos Campingudstyr.dk har vi et stort udvalg af anvendelige kvalitetskølebokse, der vil holde dine mad- og drikkevarer kolde år efter år, selvom de jævnligt er i brug. Vi har el- og gaskølebokse i forskellige modeller og størrelser, der passer til forskellige behov. Nogle af vores modeller kan både køle og varme, mens andre kan anvendes som køleboks til bilen, og kan nemt og sikkert spændes fast med bilens sikkerhedssele. Se det store udvalg her på siden.

Sorter stigende

29 vare(r)

Sorter stigende

29 vare(r)

Match dit behov med den rette køleboks

Vælger du en køleboks, der matcher dit behov, vil du selvfølgelig få mest glæde af din nye investering, og måske kan du endda også spare strøm. I dag findes der et bredt udvalg af kølebokse, der kører på strøm fra bilen eller gas i campingvognen. Enkelte modeller kan også helt eller delvist drives af solceller. Vi forhandler også strømomformere, ledninger og andet tilbehør til kølebokse samt et stort udvalg af køletasker, der er anvendelige til de kortere ture.

Termoelektriske kølebokse

Skal du på campingtur i Danmark, kan en termoelektrisk køleboks være nok til at dække dit behov. De fås i forskellige prisklasser, og kan køle ned til 30 grader under den omgivende temperatur alt efter hvilken model, du vælger. I en bil med aircondition eller i områder, hvor solen ikke står lige på, vil den let holde dine mad- og drikkevarer på de anbefalede 4-7 grader. Termoelektriske kølebokse er ideelle ved danske sommertemperaturer, hvis man køber ind fra dag til dag, men bliver udfordret, hvis temperaturen omkring boksen bliver for høj eksempelvis i et fortelt, hvor solen står på en hel dag.

Kølebokse med kompressor

Det næste skridt op ad kølestigen er kølebokse med kompressorer. Kompressoren arbejder på 12 volt, hvilket giver et lavt strømforbrug, og så er kompressoren også effektiv ved høje temperaturer omkring køleboksen. En køleboks med kompressor kan typisk også fryse dine madvarer, hvis du skulle have brug for det. Mange af dem kan tilsluttes 220 V, og er derfor også ideelle, når man har brug for ekstra køleskabsplads i hjemmet. Man skal dog være opmærksom på, at kølebokse med kompressor ikke er helt lydløse.

Absorptionskølebokse

Absorptionskølebokse er helt lydløse og vejer lidt mindre end kølebokse med en kompressor. De fungerer både med el og gas, og du kan derfor være helt uafhængig af el og stadigvæk få kølet din mad ned til omkring 30 grader under udenomstemperaturen. Det giver dig maksimal frihed til vælge, hvor du vil holde din næste picnic. Vælger man at lade den køre på el, skal man være opmærksom på, at den bruger en del mere strøm end en køleboks med kompresser.