køletasker

køletasker

Hos Campingudstyr.dk kan du få køletasker og kølebokse i smarte designs fra alle de populære mærker som Isabella, Wecamp, Brunner og SAfire. En køletaske er den ideelle løsning, når du vil holde madpakken og drikkevarerne kolde eller varme over længere tid. Hvad enten du skal på stranden, en tur i skoven, på bilferie eller camping, er en praktisk køletaske helt uundværlig.

Her på siden finder du køletasker med alle de nødvendige termorum i flere forskellige størrelser til ethvert behov. De er funktionelle og udført i smarte designs - og så kan de bruges igen og igen. Gå på opdagelse blandt vores køletasker her på siden eller se nærmere på vores brede udvalg af praktisk campingtilbehør, der vil gøre campinglivet meget nemmere.

Sorter stigende

15 vare(r)

Sorter stigende

15 vare(r)

De bedste køletasker på markedet

I vores brede sortiment finder du de bedste køletasker på markedet. Køletasker er beregnet til at opbevare mad- og drikkevarer køligt, hvorfor de fleste er udstyret med køleaggregat. Endvidere kan flere af vores modeller også holde tilberedt mad og varme drikke lune i lang tid, hvilket ofte er belejligt til de kolde efterårsture i det fri.

Er du til en klassisk køletaske i sprudlende farver, kan vi varmt anbefale SpectraCool fra Brunner. Køletasken har et stort termorum med god isolering, der holder mad og drikkevarer koldt eller varmt i flere timer ad gangen. Køletasken beskytter endvidere mod stød og slag, og er udstyret med en lang lynlås, der gør det nemt at få adgang til tasken. Størrelsesmæssigt er denne køletaske perfekt til en tæt pakket feriebil, hvor der i forvejen ikke er for meget plads at gøre godt med.

Med en Isabella køletaske kan du holde madpakken og drikkevarerne kolde over en længere periode. Køletasken fra det danske mærke er perfekt til skov- og strandturen eller til at have med i bilen på campingferien. Køletasken har to åbningsmuligheder, to kopholdere, opbevaringsnet og skulderrem, der gør den let at transportere. Den kan enten åbnes med lynlåsen, hvor hele låget åbnes, eller med en luge i toppen, hvilket gør det nemt og hurtigt at få fat i køletaskens indhold. Køletasken har et stort termorum med plads til både mad- og drikkevarer, og så passer den perfekt på en Isabella Trolley.

Hvis du har en transportabel SAfire grill og skal mødes med venner og familie i det fri, så er den smarte køletaske i kanvas fra SAfire den perfekte løsning. Du kan nemlig opbevare madvarerne direkte i SAfire grillen, inden de overhovedet skal på grillen. Hermed bliver du helt fri for at skulle medbringe en separat køletaske til grillbøfferne. Med en transportabel grill og en køletaske fra SAfire bliver det ikke meget nemmere at pakke tasken til en udendørs grillaften.

Køletasker til strand og picnic i smarte designs

Kolde drikkevarer og friske madpakker er et must på en varm sommerdag, hvor den står på udflugt til enten skov, strand eller forlystelser. For mange kan en køletaske synes klodset og utjekket at bære rundt på, men flere funktionelle og smarte modeller har vundet indpas hos både campister og outdoorfolket.

Særligt er køletaskerne fra Gio'Style meget populære til både strand og picnic. De funktionelle køletasker er produceret af pvc-frie materialer og kommer i flere smarte designs med flotte mønstre og farver. Køletasken har en bred lynlåsåbning for nem tilgang og er udstyret med justerbare remme og udvendige netlommer til alverdens pakkenelliker.

Wecamp Coolboy køletasker er overraskende rummelige og særdeles behagelige at have over skulderen. Køletasken kan endvidere foldes sammen og fylder derfor ikke meget, når de ikke er i brug. Køletaskerne er godt isolerede, så både vand, frugt og madpakke kan holdes frisk på turen. Coolboy findes i flere praktiske størrelser, så uanset om du skal på en lille udflugt i det fri eller med hele familien på camping, kan du få en køletaske fra Wecamp, der passer til dit behov.

Køletaske rygsæk, der er perfekt til småbørnsfamilien

Det er ofte en udfordring, når småbørnsfamilier skal sætte sig godt til rette om et hyggeligt måltid i det grønne. Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi den funktionelle 4kidz køletaske rygsæk fra Westfield, der er ideel til brug på skovturen, endagsturen eller når familien skal på camping. Køletaske rygsækken passer både til barnets ryg og til 4kidz barnestolens ryglæn, og er derfor stabil, fleksibel og nem at have med. 

Foruden Westfield rygsækken er barnestolens anvendelsesmuligheder mange. I det store udvalg af tilbehør kan du blandt andet få en behagelig fodhviler, en beskyttende solskærm og en praktisk transporttaske. Ligeledes følger der en polstret sikkerhedssele og en blød hynde med, så barnestolen kan benyttes af børn helt ned til 6 måneder. Westfield er anerkendt for deres kvalitetsprodukter og 4kidz barnestolen er ingen undtagelse. Med en køletaske rygsæk kan du gøre det hele lidt nemmere for dig selv og meget sjovere for dit barn, som får lov til selv at have sin helt egen rygsæk med på turen.