Læsejl

Læsejl giver en fantastisk god beskyttelse mod vind og vejr, og i modsætning til fortelte har du stadig følelsen af at være ude i det fri. Med et læsejl kan du nemt og hurtigt få skabt læ foran campingvognen, og samtidigt skabe en afskærmning mod veje eller stier, så du får lidt mere privatliv på campingpladsen.

Et læsejl er hurtig at opstille og let at transportere, da det ofte leveres med en praktisk opbevaringspose. Derfor er læsejl også oplagte til udflugter i skoven eller på stranden. Læsejl er især gode til at skabe udendørs hyggekroge, hvor både vind og nysgerrige blikke holdes ude. Derfor kan du med fordel også bruge læsejl hjemme på altanen, i haven eller på terrassen, hvor du kan nyde sommervarmen i ro og fred.

På Campingudstyr.dk finder du flere stabile læsejl i god kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder blandt andet robuste Ventura læsejl, flotte Kampa læsejl med vinduer og de populære Isabella læsejl, der leveres med barduner, pløkker og Stabilo-system, der består af løse jordspyd og fodplader. I vores brede sortiment af læsejl kan du vælge blandt høje og lave læsejl i flere skønne modeller og farver alt efter smag og behag.

Læs mere Læs mindre