Læsejl til camping

Læsejl giver en fantastisk god beskyttelse mod vind og vejr, og i modsætning til fortelte har du stadig følelsen af at være ude i det fri. Med et læsejl kan du nemt og hurtigt få skabt læ foran campingvognen, og samtidigt skabe en afskærmning mod veje eller stier, så du får lidt mere privatliv på campingpladsen.

Et læsejl er hurtig at opstille og let at transportere, da det ofte leveres med en praktisk opbevaringspose. Derfor er læsejl også oplagte til udflugter i skoven eller på stranden. Læsejl er især gode til at skabe udendørs hyggekroge, hvor både vind og nysgerrige blikke holdes ude. Derfor kan du med fordel også bruge læsejl hjemme på altanen, i haven eller på terrassen, hvor du kan nyde sommervarmen i ro og fred.

På Campingudstyr.dk finder du flere stabile læsejl i god kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder blandt andet robuste Ventura læsejl, flotte Kampa læsejl med vinduer og de populære Isabella læsejl, der leveres med barduner, pløkker og Stabilo-system, der består af løse jordspyd og fodplader. I vores brede sortiment af læsejl kan du vælge blandt høje og lave læsejl i flere skønne modeller og farver alt efter smag og behag.

Sorter stigende

30 vare(r)

Sorter stigende

30 vare(r)

Sommer, sol og læskærme

Den danske sommer er ofte meget omskiftelig og svær at forudsige. Derfor foretrækker mange campister på de danske campingpladser et fleksibel læsejl, der kan foldes ud og ind efter behov. Særligt anvender mange campister finmaskede læskærme i forårs- og efterårssæsonen, når der skal skærmes ekstra godt for den kolde blæst og voldsomme vindstød. Ligesom markiser og solsejl er læskærme en ideel og billig løsning, der beskytter effektivt mod vind og vejr.

Når der skal tændes op i gasgrillen, hvad enten det er på campingferien eller hjemme i haven, er læsejlene også her utrolig velegnede til afskærmning. Det kan nemlig være svært at holde liv og varme i grillen, når der er kraftig blæst. Derfor kan du med fordel placere gasgrillen ind bag læsejlet i passende afstand, så eventuelle gnister fra grillen ikke vil antænde sejldugen.

Diskrete og praktiske læsejl med vinduer

Når du skal udvælge et nyt læsejl, så skal du først og fremmest overveje hvilken størrelse, der er behov for. Et højt læsejl giver dig en bedre afskærmning mod vindstød og et større frirum til privatsfæren, hvorimod et lavt læsejl giver dig mulighed for at nyde udsigten, selvom du sidder i en campingstol. Det betyder at du så heller ikke får den samme grad af privatliv, som de høje læsejl kan tilbyde.

Læsejl skærmer altså både mod vind og solens stråler, samtidig med at du kan sidde uforstyrret. Men hvis du ønsker et læsejl, der både giver dig muligheden for at følge livet omkring teltet på campingpladsen, men som stadig tilbyder en vis grad af privatliv, så skal du gå efter Kampa læsejlene med praktiske vinduer.

Isabella læsejl med flere opsætningsmuligheder

De fleste campister kan nikke genkendende til, at standard læsejl ofte viser sig at være for lange eller for korte, hvis de skal passe helt perfekt til enten campingvogn eller fortelt. For at afhjælpe campister i denne uheldige situation, har Isabella udviklet Flex, der er et meget fleksibelt læsejls-modulsystem.

Med Flex læsejlene vil du skulle starte med at anskaffe et basissæt, som består af tre moduler med tilhørende løse jordspyd og fodplader, som sikrer fuld stabilitet. Derefter kan basislæsejlet fra Isabella udvides i det uendelige alt efter behov med tilkøb af ekstrasektioner. Isabella læsejlet Flex indgår derfor som en naturlig integreret del af både fortelt og campingvogn på bedre vis end de standardiserede læsejl.