Fiamma solsejl

Fiamma solsejl

Solsejl og markiser er nogle af de allerbedste løsninger til de varme sommerdage på campingpladsen, da de yder optimal solbeskyttelse. Samtidigt kan både solsejl og markiser modstå ustadigt vejr som mindre vindstød og nedbørsmængder. På campingferien fungerer både markiser og solsejl som udvendige solskærme, der monteres i campingvognens teltskinne. Desuden er solsejl utrolig nemme at betjene, og kan hurtigt foldes ud og rulles sammen igen.

Ved at skygge for solen, skaber solsejl og markiser en behagelig terrasse, der giver mulighed for et ekstra afskærmet opholdsrum foran campingvognen eller autocamperen. Uanset om du er rejsende campist eller fastligger, kan du med fordel anvende et vejrbestandigt solsejl eller en markise til praktisk overdækning.

Hos Campingudstyr.dk forhandler vi en bred vifte af solsejl og markiser fra det anerkendte campingbrand Fiamma. Firmaet er kendt for deres funktionelle campingudstyr i flotte, tidløse designs. I vores sortiment finder du flere formålstjenlige solsejl til montering på campingvogne og autocampere.

Sorter stigende

51 vare(r)

Sorter stigende

51 vare(r)

Front til Fiamma markiser

Fiamma markiser er perfekt til behagelig solafskærmning på campingferien. Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi markiser i flere størrelser og forskellige praktiske fronter, der passer til Fiammas markiser.

Vi forhandler de mindre, men populære vinduesmarkiser fra Fiamma, der kan sættes på campingvognens vinduesskinner. Vinduesmarkiserne er fremstillet i et slidstærkt materiale, der holder varmen ude, men som slipper lyset igennem. På den måde bliver rumtemperaturen i campingvognen eller autocamperen reguleret, hvorfor du opnår et bedre indeklima.

Den velkendte og enkle posemarkise fra Fiamma er lavet af en kraftig vinyldug, og er et rigtig godt valg til de rejsende campister, da den let og hurtigt kan stilles op og tages ned igen. Til denne markise finder du både korte frontstykker til solafskærmning og lange frontstykker med græskant.

Er du mere til diskret afskærmning af campingvognens sider, så har vi selvfølgelig også forskellige sider i god kvalitet med og uden græskant, der passer til Fiamma solsejl og markiser. Siderne til Fiammas markiser fastsættes i topkanten og kan anvendes til både højre og venstre side alt efter behov.

Ønsker du at bevare privatlivets fred, så er Privacy Room til Fiammas Caravanstore markiser et perfekt valg. Med dette campingprodukt får du dækket alle fronter, hvilket giver en hyggelig opholdsstue, hvor hele familien kan boltre sig. Så behøver du ikke skulle bekymre dig om naboernes nysgerrige blikke.

Tilbehør til Fiamma solsejl

Hos Campingudstyr.dk har vi også et bredt udvalg af kvalitetstilbehør til Fiamma solsejl og markiser. Her på siden kan du finde alt lige fra motorer til indvendig montering i markiserullen til monteringsskinner og adaptersæt, der passer til markiser fra Fiamma.

Skulle uheldet være ude, så tilbyder vi også praktiske reparationssæt til Fiamma solsejl og markiseduge, som indeholder alle de fornødne remedier til hurtig reparation af både små og store revner.

Det omskiftelige danske sommervejr er aldrig helt til at regne med, hvorfor anskaffelsen af en teleskopstang til markiser ofte kan blive en nødvendighed. Teleskopstænger er justerbare i størrelsen, så de kan tilpasses de fleste markiser. En teleskopstang opsættes typisk i midten af markisen for at give ekstra støtte og stabilitet under kraftig nedbør og vindstød.