Fiamma Solsejl

Fiamma Solsejl

Solsejl og markiser er nogle af de allerbedste løsninger til de varme sommerdage på campingpladsen, da de yder optimal solbeskyttelse. Samtidigt kan både solsejl og markiser modstå ustadigt vejr som mindre vindstød og nedbørsmængder. På campingferien fungerer både markiser og solsejl som udvendige solskærme, der monteres i campingvognens teltskinne. Desuden er solsejl utrolig nemme at betjene, og kan hurtigt foldes ud og rulles sammen igen.

Ved at skygge for solen, skaber solsejl og markiser en behagelig terrasse, der giver mulighed for et ekstra afskærmet opholdsrum foran campingvognen eller autocamperen. Uanset om du er rejsende campist eller fastligger, kan du med fordel anvende et vejrbestandigt solsejl eller en markise til praktisk overdækning.

Hos Campingudstyr.dk forhandler vi en bred vifte af solsejl og markiser fra det anerkendte campingbrand Fiamma. Firmaet er kendt for deres funktionelle campingudstyr i flotte, tidløse designs. I vores sortiment finder du flere formålstjenlige solsejl til montering på campingvogne og autocampere.

Læs mere Læs mindre