Banner

Om Os

Campingudstyr.dk er Danmarks bedste webshop indenfor campingudstyr. Vi har et stort udvalg af varer indenfor camping og outdoor. Vores udvalg dækker meget bredt og du finder bl.a. alle de kendte mærkevarer indenfor camping, fx. Isabella, Ventura, Kampa, Westfield, Wecamp, Kronings, Truma og Crespo. Vi bestræber os på at have de rigtige varer fra de rigtige leverandører, TIL DE RIGTIGE PRISER.
Vi har drevet campingforretning siden 1985 og det betyder at det er et yderst kompetent personale der står bag Campingudstyr.dk.

Vi sætter en ære i at tilbyde den bedste kundeservice både over for nye og gamle kunder.

Campingudstyr.dk har butik og lager i Odense tæt ved mortorvejsafkørsel 53, på Ubberudvej 121-123, 5491 Blommenslyst.

Vores ambition er at føre kvalitetsvarer til gode priser som alle kan være med på. Det skal være nemt for kunden, at kunne sidde hjemme 24 timer i døgnet og bestille de varer som de ønsker og få dem sendt lige til døren. Derfor har vi gjort meget ud at at få så mange varer som muligt samt varer af rigtig god kvalitet og fra de rigtige leverandører.

Campingudstyr.dk er et professionelt team og ikke alene professionelt, vi har også stor erfaring inden for både campinglivet og dermed campingudstyr.

Vi glæder os til at betjene jer.