Ren Fritid Pist væk teltrens

Pris: 129,00 kr

DKK 99,00 kr

Varenummer:5701305000249
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr
ELLER

Nu slipper du for grønne belægninger - nemt og enkelt

Nu kan du fjerne grønne belægninger på dit fortelt fuldstændigt uden nogen form for fysisk arbejde. Belægninger forsvinder af sig selv blot ved at sprøjte et nyt teltplejeprodukt direkte på de misfarvede områder.

Ren Fritid står bag Pist væk, Ren Fritid er kendt for deres miljøvenlige rengørings- og plejemidler til campister. Med Pist væk løses et stort problem for mange campister – nemlig grønne belægninger på teltdugen.

De grønne belægninger forsvinder af sig selv

En unik egenskab ved Pist væker, at det fjerner grønne belægninger helt af sig selv. Alt duskal gøre er, at sprøjte Pist væk direkte på de grønne belægninger, hvorefter de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage.

Pist væk ødelægger ikke teltets imprægnering, og teltdugen er derfor stadig helt vandtæt efter behandling med det nye produkt.

Godkendt, testet og patenteret

Ren Fritid har patent på Pist væk, og har desuden får Miljøstyrelsens godkendelse af produktet – og det endda uden nogen form for advarsler. Det vil sige at Pist væk indgår på lige fod med Ren Fritids øvrige miljøvenlige produkter.

AltOmCamping.dk har også haft testet produktet, og betegner Pist væk som ”et unikt produkt, der vil løse et stort problem for mange campister”.

Du kan læse testen her

Et utal af anvendelsesmuligheder

Pist væk kan anvendes på mange andre steder end på fortelte, idet Pist væk  anvendes på alle overflader, der kan tåle vand. Dog må det ikke anvendes på mørnede overflader.

Dvs. at Pist væk også kan anvendes til at fjerne grønne belægninger fra terrasser, fliser, træværk, både, campingvogne osv.