BLANDINGSBATTERIER OG VANDHANER TIL CAMPINGVOGNE

BLANDINGSBATTERIER OG VANDHANER TIL CAMPINGVOGNE

Hos Campingudstyr.dk bestræber vi os altid på at yde den bedste kundeservice og tilbyde et sortiment, hvor du kun har det bedste campingudstyr at vælge imellem. I vores brede udvalg af vandartikler kan du finde alt lige fra funktionelle vandhaner og armaturer i flere forskellige modelvarianter til effektive rensemidler, der desinficerer vandet i din vandtank samt langtidsholdbare vandpumper til vandtanken.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af blandingsbatterier og vandhaner til campingvogne og autocampere fra alle de populære og anerkendte campingmærker. Blandt andet finder du højkvalitets armaturer fra den tyske virksomhed Reich, der er specialiseret i vandforsyning til campingvogne samt blandingsbatterier og vandhaner i moderne designs fra Comet, der er en af markedets førende producenter af vandartikler til campingvogne og autocampere.

Sorter stigende

108 vare(r)

Sorter stigende

108 vare(r)

VANDARTIKLER OG SANITÆRE INSTALLATIONER TIL CAMPINGVOGNEN

Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi et stort sortiment af vandartikler og sanitære installationer til campingvognen eller autocamperen. Uanset om du leder efter en ny bruseslange, vandhane eller et toilet til camping, så kan du med garanti finde det hele her hos os.

Alle vores vandartikler er specielt udviklet til brug i campingvogne og grundet den lette regulering af temperaturer og strømningshastighed har særligt vores vandhaner og blandingsbatterier et ekstremt økonomisk vandforbrug. Både vandhaner og blandingsbatterier findes i forskellige designs og er udført i materialer som krom og letvægts plastisk, der passer til enhver stilindretning.

CAMPING ARMATUR TIL CAMPINGKØKKENET ELLER CAMPINGBADEVÆRELSET

I vores brede produktsortiment kan du få elegante vandhaner og blandingsbatterier til både varmt og koldt vand, men også camping armatur, der kun er til det kolde vand. Her kan du vælge blandt flere forskellige modeller i tidløse designs, som er udført i holdbare materialer. Her kan du naturligvis også vælge blandt reservedele til de populære Reich vandhaner, vandhaner med kontakt, dykpumper med returventil samt blandingsbatterier til bruserslanger.

Hvis du er vintercampist, bør du kun fylde vandtanken op med tre fjerdedele vand, så der er rigeligt med plads i vandtanken til at vandet kan udvide sig i tilfælde af frostvejr og frysegrader. Er vandet i vandtanken frosset til, er det en rigtig god idé ikke at åbne for vandhanerne i campingvognen. Ved at åbne for en vandhane eller et brusearmatur igangsættes vandpumpen i vandtanken, og hvis vandtanken er fyldt med frosset vand kan den meget nemt gå i stykker. Derfor anbefaler vi altid, at du tør vandet langsomt op ved at hælde varmt vand ned i vandtanken.

HVORDAN SKIFTER MAN BLANDINGSBATTERI I EN CAMPINGVOGN?

Hvis dine blandingsbatterier i campingvognen eller autocamperen er i dårlig stand grundet flere års slid, hård frost og genstridig kalk, er det på tide at udskifte dem med nogle nye. Du kan let og hurtigt skifte blandingsbatterier i en campingvogn ved at følge disse trin:

  1. Luk for vandet i campingvognen inden du starter med at afmontere det gamle blandingsbatteri.
  2. Fjern ledningerne til vandpumpen. Disse er typisk installeret med kabelsko i en tilslutningsboks.
  3. Afmonter blandingsbatteriets tilslutningsslanger ved at løsne spændbåndene omkring slangerne og langsomt trække blandingsbatteriets vandslanger fri.
  4. Fastgør nye kabelsko på det nye blandingsbatteri.
  5. Monter det nye blandingsbatteri ved at fastgøre det i bordpladen eller køkkenvasken.
  6. Tilslut vandslangerne ved at presse dem helt ned i slangerne og sikre dem med spændbånd.
  7. Åben for vandet og vandhanen og se, om der kommer vand igennem.

Trænger din campingvogn til en ny vandhane eller er den gamle vandhane i stykker, så kan du altid få en vandhane, som passer til din campingvogn hos Campingudstyr.dk. Men kan du ikke lige finde netop den vandhane, som du lige står og mangler, er du mere end velkommen til at kontakte os, da vi med stor sandsynlighed kan få den hjem til dig. Har du spørgsmål til vores udvalg af blandingsbatterier eller vandhaner, så sidder vores kundeservicemedarbejdere altid klar ved telefonerne til at besvare enhver forespørgsel.