Isabella Verandastang CarbonX 190-300 cm

442,00 kr
Varenummer:999001zzV
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr
ELLER

Mangler du mere udluftning i forteltet på en varm dag, kan den medfølgende verandastang anvendes i fronten. Gavlen er også forberedt, så man kan anvende verandastangen til at lave verandaløsning der. Der er påsyet en lille trekant, hvor man kan montere verandastangen.


Alle Isabella standardfortelte har aftagelige og nedfældbare gavl- og frontdele. Ved hjælp af den medleverede verandastang vil der således være mulighed for at lægge såvel front som gavle halvt ned – den såkaldte verandaløsning. Verandaløsningen i gavlene laves ved hjælp af den lille trekantede flap, der er syet i sidedugen helt inde ved vognen. Det er vigtigt at trække gardinerne for, så vinduesfolien ikke kommer i berøring med verandastangen. Mener man, det vil være lettere, findes der overtræk lige til at trække udenover verandastangen (fås som ekstraudstyr). Yderligere verandastænger fås ligeledes som ekstraudstyr.

CARBON-X GLASFIBERSTEL. Isabella har udviklet det unikke CarbonX-stel i samarbejde med Exel. Det er et kulfiber-forstærket glasfiberstel, som er specielt velegnet til rejsecamping, men også til standcamping, da det er let og fuldstændig korrosionsfrit. Alle CarbonX-stel leveres med IsaFix låsebeslag. Med IsaFix er det nemt at fastholde stellets position. Med ét tryk på håndtaget, fortæller et diskret ”klik” dig, at IsaFix er fikseret. Uanset hvilken temperatur eller spænding, giver håndtagets tryk et fuldstændig fastlåst hold.

1 stk.