Waterstopper / Vandstopper - slut med vand i forteltet

149,00 kr
  • Køb 6 for 375 og spar 59%
  • Køb 10 for 575 og spar 62%
Varenummer:waterstopper01
Leveringstid: 1-3 dage
Finansiering med Basisbank ved køb for min. 1500 kr
ELLER

Verdensnyhed hos Campingudstyr.dk

Vi er glade for som de første at præsentere, Waterstopper eller vandstopperen som er et helt nyt plastskinnesystem, som kan holde dit fortelt tørt selv når regnen vælter ned.

Døjer du også med at der kommer overfladevand ind ved gulvet når du er på camping, det problem kan Waterstopper afhjælpe.

Waterstopper virker ved at montere plastskinnerne langs kanten på mindst to af teltsideren på grundens højeste punkt, i skinnerne klemmes plasticfolie/pressening ind i skinneslidsen. Der anbefales 6 - 10 skinner alt efter teltet størrelse. 

Skinnerne vejer kun 300g pr. stk og måler 100 cm.

Manden bag opfindelsen
Niels Hedegaard fra Herning er manden bag Waterstopper og han er ivrig campist. På en campingtur til Italien, blev det først kim til idéen lagt. Han og familien lå på en campingplads hvor det regnede så meget at overfladevandet ikke kunne løbe væk hurtigt nok, i stedet løb det ind i teltet som blev drivvådt. Overfor dem lå en familie i et lille spidstelt som ikke fik en dråbe vand ind i teltet da de havde fast bund. Så gik Niels igang med at udtænke et system der kunne holde vandet ude af teltet, men ikke vejede for meget, og det blev til verdensnyheden - Waterstopper. 

Køb flere og spar:
1-5 stk. 149 kr. pr. stk
6-9 stk. 139 kr. pr. stk
10stk. eller flere  129 kr. pr. stk