Westfield Omega Lufttelt

9.995,00 kr
Varenummer:934240

Priser fra: 382.17 kr
pr. måned.

382.17 kr/MD
OVER 30 MDR. ÅOP 11.47%
Samlede kreditomkostninger 1470.1 kr
Samlet tilbagebetalings beløb 11465.1 kr
ELLER

Omega er et klassisk designet luftfortelt fra Westfield og er resultatet af mange års udvikling i design og materialer. Teltet er fremstillet i høj kvalitets materialet Hydrotech XT pro. 

I Omega har man en virkelig god højde på teltet i hele teltets dybde, det betyder at selv højere mennesker kan stå oprejst i hele dybden. 

Omega teltet er forberedt ti lLED belysning som kan fås osm tilbehør.

Omega har kun en ventil til pumpning dvs. det leveres inkl. det patenterede AAS system, desuden er en høj effektiv pumpe inkluderet i teltet. Diverse stænger til vognside og veranda funktion er ligeledes inkluderet i leveringsomfanget. Et annex kan desuden tilkøbes ligesom kabine til annex og termoloft er ekstra udstyr. 

Bredde: 400 cm (dvs. man skal bruge 4 m lige skinne)

Dybde: 260 cm. 

Vandsøjletryk: 6000 mm. 

Monteringshøjde 235 -250 cm. 

Vægt: 32,5 kg. 

Fakta 

Hydrotech XT Pro er den nyeste genneration af luksus materialer. 

Materialet er et helt nyt 3000 materiale som ikke er lig noget andet. Først og fremmest er det noget af det stærkesste på markedet, det har også en højere elastisk styrke end standard 3000 Ripstop materialer. Samtidig er det vævet på en ny måde, som gør slutmaterialet stærkere end man tidligere har set. Tråden der er brugt i materialet er farvet på forhånd, hvor man ved andre materialer kan se at tråden bliver farvet sammen med materialet. Dette sikrer bl.a. en højere tæthed da mere farve trænger igennem stoffet og tråden derved bliver forseglet. 

AWS (Anti Weather System) er ikke i sig selv et proodukt, men en masse produktionsforbedringer og opdateringer, som giver teltet en bedre vejrbeskyttelse. Teltet har fået syet flere "vejr-membraner" ind hvor der var risiko for vandindtrængen. selve materialet er "Coated" og "Tapet" på begge sider som også giver en bedre beskyttelse. samtidig er forseglingen omkring lynllåse ved vinduerne og dørene er ligelides forstærket.