Retur & ombytning

REKLAMATIONSRET
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.campingudstyr.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at vi forbeholder os ret til at opkræve et testgebyr på 250 kr. såfremt varen ikke har fejl. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen sendes til:
Campingudstyr.dk
Ubberudvej 121
5491 Blommenslyst

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os: 
 
Ordrenr. 
Navn og adresse
 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Hvis der er tale om en reklamation, så sender vi en returlabel på mail til kunden, vi refunderer ikke fragt som kunden selv har foranlediget og købt hos fragtselskab. 
 
TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til campingudstyr.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Testgebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Campingudstyr.dk ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. 

FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter, der returneres til campingudstyr.dk skal være forsvarligt indpakket. Campingudstyr.dk anbefaler, at varen returneres via GLS eller Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost.

På den måde er der mulighed for at spore pakken i I GLS eller Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til campingudstyr.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Vi anbefaler ikke at man bruger andre pakkefirmaer, som fx. Bring, da vi ofte oplever at pakkerne ikke når frem til os, men placeres i pakkeshops, og det understreges at vi ikke har mulighed for at afhente pakker i pakkeshops.

ER DE I TVIVL
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Campingudstyr.dk, at De retter henvendelse til info@campingudstyr.dk eller på telefon 6596 7105.

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. 

• Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. 
• Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
• Campingudstyr.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt. 
• Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
• Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. (dog kan julegaver købt fra d. 26/11-2021 og frem til jul, byttes til og med d. 9/1-2022)

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare 
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Kontakt pr. mail til info@campingudstyr.dk eller ved at benytte
standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på: 
• De kan modtage varen fra Fragtmanden og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Sk Caravan, Ubberudvej 121-123, 5491 Blommenslyst. i denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Campingudstyr.dk.
• De kan aflevere varen i butikken indenfor 14 dage fra meddelelsen om fortrydelse. 

Adressen er Ubberudvej 121-123, 5491 Blommenslyst

Retur adresse er følgende:

Campingudstyr.dk
Ubberudvej 121-123
5491 Blommenslyst

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Campingudstyr.dk. Beløbet returneres ved overførelse på konto til personen, som fremgår af købsfakturaen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Campingudstyr.dk anbefaler, at varen returneres via GLS eller PostDanmark, På den måde er der mulighed for at spore pakken i fragt leverandørens system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Campingudstyr.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Campingudstyr.dk og SK Caravan. Returpakker kan ikke sendes til pakkeshop eller pakke drop points, men skal sendes direkte til vores adresse


UDFYLD DENNE STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR VED RETURNERING. 
HTTPS://WWW.EMAERKET.DK/EXTERNAL-FILES/PDF/STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR.PDF

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi det aktuelle beløb senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.