Reservedele til cykelstativ

Reservedele til cykelstativ

Her på siden finder du en bred vifte af fleksible og robuste reservedele til dit cykelstativ. Vi tilbyder blandt andet forlængende cykelstænger og solide monteringsskinner samt holdere og sikkerhedsstropper, der fastgør din cykel i enhver position, når du er på farten. I sortimentet har vi reservedele til cykelholdere i højeste kvalitet, der lever op til pågældende sikkerhedskrav for installation på alle slags køretøjer.

Særligt til cykelholderen har vi advarselsskilte i aluminium med reflekser, der officielt er godkendt af både myndigheder og forsikringsselskaber. Vær opmærksom på, at ved transport af cykler bag på campingvogne eller autocampere er advarselsskilte lovpligtige i flere europæiske lande som eksempelvis Italien, Østrig, Spanien, Polen og Ungarn.

Hvad enten I er en aktiv familie, udendørsentusiaster eller passionerede campister, som gerne vil have jeres cykler med på ferie, så kan I både finde gode cykelholdere fra populære outdoormærker og et utal af holdbare reservedele til din cykelholder hos Campingudstyr.dk.

Sorter stigende

46 vare(r)

Sorter stigende

46 vare(r)

Cykelholder til campingvogn og autocamper

Valget af den ideelle cykelholder afhænger af køretøjstype, om det er til montering på campingvognen eller autocamperen. Hos Campingudstyr.dk tilbyder vi et bredt udvalg af solide cykelstativer til sikker og nem transport af dine cykler. Uanset om det er til transport af citycykler, racercykler, foldbare cykler, mountainbikes eller børnecykler, så kan du helt sikkert finde den perfekte cykelholder hos os.

Vi kan blandt andet fremhæve de populære cykelholdere fra det svenske kvalitetsmærke Thule. Deres cykelholdere kan monteres på bagvæggen af både campingvogne og autocampere, og som standard har plads til 2 cykler, men de fleste kan udvides til 3 cykler. Hvis du ønsker en god allround cykelholder, så er cykelstativerne fra Thule et rigtig godt valg. Skal du i stedet bruge en cykelholder, der kan justeres for optimal tilpasning, så tilbyder Thule solide cykelstativer, der kan sænkes og hæves, hvilket gør aflastningen både nem og ubesværet.

Til montering på anhængertræk tilbyder vi robuste cykelstativer fra Fiamma, der som standard leveres til transport af 2 cykler. Ligeledes har vi også Fiamma cykelholdere, der kan udvides til 4 cykler, hvor der ikke skal bores for montering. Disse er udstyret med absorberende systemer, der modstår rystelser og vibrationer under rejse samt mekaniske låsesystemer for at forhindre bevægelse ved bremsning. Cykelholderen Fiamma Simple Plus 200 er designet til at blive monteret på campingvogne med skrå bagvægge. Cykelstativet skal derfor installeres i vindueslisten.

Reservedele til cykelholdere

Hos Campingudstyr.dk har vi forskellige reservedele til cykelstativer i robuste konstruktioner og materialer af højeste kvalitet. Vi tilbyder det klassiske cykellåsesystem ”Bike Block Pro” fra FIAMMA i flere forskellige modeller med blandt andet justerbar knækarm i korte og lange varianter. Disse holdere kan anvendes til cykelstativer af forskellig form og størrelse, og med de enkle spændeklemmer, er cykellåsesystemet et af mest sikreste og nemmeste at anvende.

I sortimentet finder du også forskellige monteringsskinner med glidende struktur og justerbare afstandsholdere til montering af ekstra cykler samtidig med at skinnerne passer til dimensionerne af de forskellige cykelmodeller. Monteringsskinnerne til Thule cykelstativerne er justerbare fra højre og venstre, så du ubesværet kan finde den bedste placering til din cykel.

Cover til cykelholder

Det er altid en god idé at beskytte dine cykler og cykelholder mod vind og vejr. Dette gælder både, når I er på farten og når I holder stille på campingpladsen. Derfor tilbyder vi flere forskellige covers til cykelstativer såsom overtræksposer til frontmonterede cykelholdere med plads til 3 cykler og cykelovertræksposer til 2-3 bagmonteret cykler i slidstærke og vaskbare PVC-materialer. 

I vores udvalg af tilbehør til cykelholdere finder du cykelcover fra Fiamma, der er fremstillet i vandtæt materiale, har justerbare stropper for nem opsætning samt en praktisk lomme til advarselsskiltet. Du kan vælge blandt overtræksposer med plads til henholdsvis 2-3 og 3-4 cykler fra det italienske mærke Fiamma.