Reservedele til Cykelstativ

Reservedele til Cykelstativ

Her på siden finder du en bred vifte af fleksible og robuste reservedele til dit cykelstativ. Vi tilbyder blandt andet forlængende cykelstænger og solide monteringsskinner samt holdere og sikkerhedsstropper, der fastgør din cykel i enhver position, når du er på farten. I sortimentet har vi reservedele til cykelholdere i højeste kvalitet, der lever op til pågældende sikkerhedskrav for installation på alle slags køretøjer.

Særligt til cykelholderen har vi advarselsskilte i aluminium med reflekser, der officielt er godkendt af både myndigheder og forsikringsselskaber. Vær opmærksom på, at ved transport af cykler bag på campingvogne eller autocampere er advarselsskilte lovpligtige i flere europæiske lande som eksempelvis Italien, Østrig, Spanien, Polen og Ungarn.

Hvad enten I er en aktiv familie, udendørsentusiaster eller passionerede campister, som gerne vil have jeres cykler med på ferie, så kan I både finde gode cykelholdere fra populære outdoormærker og et utal af holdbare reservedele til din cykelholder hos Campingudstyr.dk.

Læs mere Læs mindre